Το League of Legends έρχεται σε smartphones και μάλλον σε κονσόλες

Η Riot πλέον φαίνεται ότι επικεντρώνεται επισήμος στις κινητές συσκευές. Το League of Legends στήνεται σιγά σιγά και για smartphones και θα κυκλοφορήσει με το όνομα Wild Rift.

Το League of Legends: Wild Rift ανακοινώθηκε στο stream της 10ης επετείου του παιχνιδιού με ημερομηνία έναρξης το 2020. Η δήλωση συμμετοχής για την δοκιμή beta σε συσκευές Android θα ανοίξει σύντομα μέσα στον μήνα. Οι χρήστες iPhone και iPad θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο καιρό, ίσως μέχρι και τέλη Νοεμβρίου.

Ωστόσο, το παιχνίδι δεν θα υποστηρίξει cross platform, οπότε μην ανησυχείς. Σίγουρα δε θα πετύχεις mobile gamer στο casual soloq. Χρησιμοποιεί, ωστόσο, τον κύριο λογαριασμό σου από το League of Legends. Που σημαίνει ότι θα παίρνεις κανονικά τα rewards. Παρόλα αυτά, δε θα είναι διαθέσιμα όλα τα Champions και Skins.

Το παιχνίδι θα μοιάζει αρκετά με την PC έκδοση. Τα γραφικά και τα μοντέλα θα φαίνονται ως επί το πλείστον τα ίδια.

Τα παιχνίδια στο Wild Rift έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν περίπου 15-20 λεπτά, σε αντίθεση με τα παιχνίδια του PC που μπορεί να πάρουν πάνω από 30 λεπτά. Κανείς όμως δεν ξέρει τι ζημιά θα κάνει στη μπαταρία του τηλεφώνου σου. Πιθανότατα το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απαιτεί συνδυασμό με Power Bank και σταθερό Wifi, για να μη ξεμείνεις από μπαταρία πρίν προλάβεις να κάνεις Surrender.

Το Wild Rift θα έρθει επίσης σε κονσόλες, απ’ όσο λέει η Riot. Ωστόσο η εταιρεία δεν διευκρίνισε ποιες πλατφόρμες θα υποστηρίζει και με ποιές εταιρίες θα συνεργαστεί.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.