Το HADO, είναι το επόμενο βήμα στα eSports με την βοήθεια του AR

Δεδομένη είναι η ανάπτυξη των eSports, σε όλο τον κόσμο. Καθημερινά γίνονται online και lan tournaments, με την συμμετοχή πολλών παιχτών. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, το κοινό εμψυχώνει την αγαπημένη του ομάδα ή τον αγαπημένο του παίχτη, τα έπαθλα αυξάνονται, ολοένα και περισσότερες εταιρείες επενδύουν σε αυτά, στάδια γεμίζουν και δημιουργούνται νέες αρένες.

Κι εκεί που πολλοί περιμένουν στην γωνία, για να δουν να σκάει η «φούσκα» όπως χαρακτηρίζουν τα eSports, έρχεται το επόμενο βήμα ΚΑΡΦΙ από την Ιαπωνία.

 

Μία ομάδα τεσσάρων ατόμων, από τον χώρο της τεχνολογίας και του gaming, δημιούργησαν το HADO. Το συγκεκριμένο project, είναι ένας συνδυασμός σωματικής άσκησης, εικονικής πραγματικότητας και gaming. Το οποίο όπως ήταν αναμενώμενο, εντάχθηκε στην κατηγορία eSports.

Για να παίξει κάποιος, χρειάζεται καλά αντανακλαστικά, ταχύτητα, ομαδικότητα και στρατηγική. Όταν μπαίνει στον χώρο του AR, μπορεί να δημιουργεί energy balls προκειμένου να επιτεθεί και shields για να αμυνθεί. Στην Ιαπωνία, έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρώτα tournaments και οι δημιουργοί κάνουν κινήσεις προκειμένου, να στείλουν το HADO σε όλον τον κόσμο.

Πώς σας φαίνεται;

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio