Το Fortnite χαρακτηρίζεται υπεύθυνο για αρκετά διαζύγια!

Η αλήθεια είναι ότι μερικοί άνθρωποι αδυνατούν να διαχειριστούν  το gaming σαν ένα υγιές χόμπι / δραστηριότητα. Τόσο το Fortnite όσο άλλα παιχνίδια δείχνουν να επηρρεάζουν αρνητικά κάποια παιδιά και κάποιες οικογένειες. Όμως φαίνεται  πως και οι γάμοι επηρεάζονται!

Γενικά, είναι ευδιάκριτη η επιρροή του Fortnite Battle Royale στις σχέσεις.
Το Twitter κατα καιρούς βομβαρδίζεται με salty tweets από κάποιες κοπέλες που νιώθουν……
παραμελειμένες από τα αγόρια τους, τα οποία προτιμούν να δουν κάποιο #1 Victory Royale! στην οθόνη τους,
παρά να δούνε ταινία, να βγουν έξω ή ο,τι άλλο τραβάει η ψυχή του άλλου τους μισού.

Αν και, κάποιες φορές, τα παραλένε, περιγράφοντας την κατάσταση πιο <<τραγική>> από όσο είναι, καταφέρνοντας να γίνονται οι ίδιες εριστικές
Όπως στο παρακάτω βίντεο…Για το Fortnite, επικρατεί ένας πανικός στο πόσο επηρεάζει τα παιδιά, κάνοντάς τα βίαια, δημιουργώντας φασαρίες στο σπίτι και στο σχολείο.
Τα σχολεία και οι δάσκαλοι, όπως πολλές φορές ξανά στο παρελθόν, για πάρα πολλά video games,  προειδοποιούν για τους κινδύνους που προκύπτουν από παιχνίδια όπως το Fortnite.

Όντως, δεν είναι λίγα τα περιστατικά βίας.
Πρόσφατα ένα 14χρονο παιδάκι , ο Logan Ford, τράβηξε κουτουλιά στην μάνα του,Britta Hodge, οταν αυτή του πήρε το PS4 με το ζόρι, η οποία έπειτα έδρασε απρόβλεπτα, όπως περιγράφεται και στην συνέντευξη της στην Αυστραλιανή κοινωνική εκπομπή 60 Minutes.

“Επειδή οι συνέπειες από αυτό… (ήταν να γίνει)- άγριος, επιθετικός- έπρεπε να καλέσουμε την αστυνομία. Με κουτούλησε κι έπαθα διάσειση.”

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε