Το Fortnite σύντομα και σε Funko Pops!

Το Fortnite έρχεται και σε αληθινό παιχνίδι, με το πρώτο vinyl Funko που ανακοινώθηκε σήμερα. Το οποίο έχει την αγαπημένη μορφή του Rex.

Κάτι που αρέσει στην Epic Games, είναι το γεγονός να κερδίζει χρήματα για το Fortnite. Όταν ακούσαμε ότι το Fortnite παίρνει ένα πρόγραμμα αδειοδότησης, ήταν σίγουρο ότι οι φιγούρες θα φτιαχνόντουσαν με τα πολυάριθμα skin τους και τα εργαλεία συγκομιδής. Λοιπόν, απόψε στα επίσημα Funko Fundays, ο διευθύνων σύμβουλος της Funko Brian Mariotti έδειξε πολλά σχέδια από τις επερχόμενες και προηγουμένως ακυκλοφόρητες φιγούρες . Στη συνέχεια, έδειξε πως οι οπαδοί του Fortnite περίμεναν από νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν το νέο για τα Funko διέρρευσε.

Μεταξύ των δεκάδων Pop! και τα vinyl που παρουσιάστηκαν, μία από τις εικόνες που τραβάει το βλέμμα μας είναι αυτή του Rex Skin από το Fortnite. Δεν είναι ξεκάθαρο από τη γωνία αν περιλαμβάνει το πίσω bling (το οποίο κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει), αλλά το υπόλοιπο είναι εκεί στο σύνολό του.

Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία ακόμα. Όμως, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ειπώθηκε ότι τα αρχικά προϊόντα της Fortnite Funko θα κυκλοφορήσουν μέσα  στο 2018. Ναι, αυτό είναι ένα ευρύ περιθώριο, αλλά είναι καλύτερα από το τίποτα. Αυτή είναι μόνο μια γεύση του τι πρόκειται να έρθει ούτως ή άλλως, όπως έχει ειπωθεί ότι υπάρχουν 10 από τις γραμμές Funko που χρησιμοποιούνται. Εκτός από τις Pop! φιγούρες, οι γραμμές θα περιλαμβάνουν επίσης τους ήρωες μεγέθους Pint, Vynl, 5 αστέρων, και Pop! ενδύματα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν οι εκδόσεις: μεγαλύτερα vinyl, μικροσκοπικά vinyl, λεπτομερή vinyl και φανταχτερά Pop!

 

Κάτι το οποίο είναι πιθανό να κάνει αρκετά πορτοφόλια να λάβουν ένα τεράστιο “χτύπημα”. Η τιμή τους δεν έχει ανακοινωθεί. Αλλά, όπως και με οποιοδήποτε άλλο από τη Pop! line, η τιμή μπορεί να εξαρτάται πολύ από τα καταστήματα που τα πωλούν. Αυτή κυμαίνεται μεταξύ $ 9.99 και $ 13.99, ανάλογα με το πόσο κέρδος θέλει να έχει ένα κατάστημα.

Επιπλέον, ανάμεσα στα υπόλοιπα βίντεο παιχνίδια που σχετίζονται με τη Funko και παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Funko Fundays σήμερα. Είναι το Fallout Pop! και φιγούρες 5 αστεριών, καθώς και το Mega Man και το Crash Bandacoot Pop!

Μιλώντας για μερικές σημαντικές ειδήσεις, δείτε τα αποτελέσματα του Fortnite Summer Skirmish που συνέβησαν απόψε!

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε