Το Fortnite για κινητό έχει τα μισά downloads του PUBG αλλά πενταπλάσια έσοδα

author image από Rania | eSports | 0 Comments | 07 Ιούλ 2018

Το Fortnite της Epic Games βγάζει πενταπλάσια έσοδα από το PlayerUnknown’s Battlegrounds, παρόλο που τα downloads του είναι εβδομαδιαίως τα μισά από αυτά του PUBG.

Σύμφωνα με τα στατιστικά, το Fortnite συγκέντρωσε 92 εκατομμύρια δολάρια έσοδα μέσα σε έντεκα εβδομάδες μέχρι τις 18 Ιουλίου, συγκριτικά με τα συνολικά έσοδα του PUBG, που ήταν περίπου 19 εκατομμύρια δολάρια την ίδια περίοδο.

Η Tencent έχει στηρίξει και τα δύο παιχνίδια ενώ ήταν και η εκδοτική εταιρία του PUBG για κινητά τηλέφωνα.

Σε αντίθεση με το Fortnite, όμως, το PUBG είναι διαθέσιμο και στα Android αλλά η Tencent φαίνεται να μην μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το συγκεκριμένο πλεονέκτημα.

Τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του στα κινητά τηλέφωνα, το PUBG έφτασε τα 23.3 εκατομμύρια downloads έναντι των 3.4 εκατομμυρίων του Fortnite.Παρόλο που τα νούμερα δε συμπεριλαμβάνουν της Κίνας, η απώλεια του Fortnite από τα Android φαίνεται από τη μικρότερη προβολή του στην Ασία. Σχεδόν τα δύο τρίτα των εσόδων του μέχρι σήμερα είναι από τις Η.Π.Α. και μόνο. Συγκριτικά, σχεδόν το ένα τρίτο των εσόδων του PUBG προέρχονται από την Ασία και άλλο ένα τρίτο από τις Η.Π.Α.

Παρόλα αυτά, η πρόσφατη κυκλοφορία του Royale Pass, ένα μοντέλο για rewards που μοιάζει με το αντίστοιχο του Fortnite, έκανε κι άλλους παίκτες να πάρουν το PUBG.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε