Το Fortnite έρχεται στα κινητά Android φέτος το καλοκαίρι

Το Fortnite κυκλοφόρησε στις συσκευές iOS στις αρχές Απρίλη μετά από μια περίοδο στην οποία μπορούσαν κάποιοι «εκλεκτοί καλεσμένοι» να παίξουν την beta μορφή του. Φέτος το καλοκαίρι, όμως, θα κυκλοφορήσει και στα κινητά Android.

Στα κινητά το Fortnite είναι το ίδιο όπως και στα PC και στις κονσόλες, με ίδιο χάρτη και ίδιο gameplay. Η Epic δούλεψε στη βελτίωση της εκδοχής του παιχνιδιού για κινητά και ο δημιουργός του δήλωσε σε μια δημοσίευσή του ότι πρόκειται να έρθουν και άλλες βελτιώσεις.

Ανάμεσα σε αυτές τις βελτιώσεις, η καλύτερη είναι η δημιουργία του voice chat, η οποία η Epic επιβεβαίωσε ότι θα μπει στην έκδοση για κινητά. Επιπλέον, θα μπορείτε να  μιλάτε με τους φίλους σας άσχετα με την πλατφόρμα στην οποία παίζετε.

Η Epic δήλωσε ακόμη ότι ψάχνει να βρει έναν εύκολο τρόπο για να ανοίγεις όλες τις συζητήσεις σου με ένα απλό άγγιγμα και να κάνεις mute τον εαυτό σου και άλλους παίχτες. Φυσικά, θα υπάρχει κουμπί στην οθόνη που θα σου επιτρέπει να κάνεις mute τον εαυτό σου και όλα τα μέλη της ομάδας σου ή να ανοίγεις ξανά το μικρόφωνό σου.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με την τρέχουσα εκδοχή του Fortnite για κινητά είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό και είναι επιρρεπές στα crash-αρίσματα. Η Epic δήλωσε ότι η σταθερότητα είναι η πρωταρχική της ανησυχία οπότε ελπίζουμε να βελτιωθούν τα πράγματα καθώς θα συνεχίζονται οι αναβαθμίσεις του παιχνιδιού.

Επιπρόσθετα, η Epic δήλωσε ότι δουλεύει πάνω στη βελτίωση του gameplay και του χειρισμού της έκδοσης για κινητά, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης του autorun και προσθέτοντας καλύτερους τρόπους για να πυροβολείς. Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτές τις βελτιώσεις, όμως.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε