Το Exploit του Shudderwock θα διορθωθεί με το επερχόμενο patch

Με την κυκλοφορία του Witchwood, «έσκασε» κι ένα deck, το οποίο από πολλούς θεωρείται πονοκέφαλος κι αυτό δεν είναι άλλο από το Shudderwock Shaman. 

 
Η Shudderwock, έχει ένα battlecry το οποίο επαναλαμβάνει όλα τα battlecries που έχουν προηγηθεί με τους στόχους να επιλέγονται τυχαία. Εάν γίνει το combo με τις κάρτες Grumble και Worldshaker, δίνεται στον παίχτη η δυνατότητα να παίξει την Shudderwock πολλές φορές στο ίδιο turn.
 
Το συγκεκριμένο deck, δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στην ισορροπία του παιχνιδιού. Τα Animations χρειάζονται αρκετή ώρα για να γίνουν με αποτέλεσμα να δημιουργείται τεχνικό πρόβλημα στο παιχνίδι. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ο αντίπαλος σε αρκετές περιπτώσεις, έχει χάσει την σειρά του, επειδή το παιχνίδι θεωρεί ότι έχει τελειώσει και η δική του σειρά. Γι’αυτό κιόλας το deck έχει μετονομαστεί σε «Concede Shaman«. 
 

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση που έκανε η Blizzard πριν λίγες ώρες, στο επόμενο patch, θα διορθωθεί το πρόβλημα της κάρτας. Θα διπλασιαστεί η ταχύτητα των animation της Shudderwock ενώ πρόκειται να μπει όριο όσον αφορά τον αριθμό των Battlecries. Πλέον θα επαναλαμβάνει maximum 20 battlecries.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio