Το ESL Pro League επιστρέφει στο Ντάλλας για τους τελικούς του ενός εκατομμυρίου

Η WESA και το ESL ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες για τους τελικούς του Season 7. Οι 16 ομάδες θα αγωνιστούν για το μερίδιό τους στο χρηματικό έπαθλο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Verizon στο Dallas, από τις 18 εως τις 20 Μαΐου.

“Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος στο Ντάλλας μετά από έναν τόσο επιτυχημένο τελικό του Season 6 στο Odense”, δήλωσε ο Ken Hershman, Επίτροπος και Εκτελεστικός Πρόεδρος της WESA. “Αυτή τη χρονιά θα επεκτείνουμε την ευκαιρία του ανταγωνισμό Pro League ταλαντούχες ομάδες σε όλο τον κόσμο.”

Η επέκταση σε 16 ομάδες λέγεται ότι γίνεται για σκοπούς περιφερειακής επέκτασης, παρόλο που αυτό παρέμεινε ασαφής αυτή τη στιγμή:

 

 

Η επέκταση σε 16 ομάδες θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει στην αύξηση του prize pool.

“Με μερικές ενδιαφέρουσες νέες ομάδες που σχηματίζουν και τα σούπερ σταρ που επιστρέφουν, αυτή η σεζόν θα είναι πολύ συναρπαστική”, δήλωσε ο Ulrich Schulze.

Το ESL αναφέρει ότι οι τελικοί του Season 6 είδαν μια αύξηση 95% στους συμπατριζόμενους θεατές. Tην τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε το γεγονός στο Ντάλας. Ωστόσο, αυτό ήταν στο YouTube, και όχι στο Facebook.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.