Το Darksiders 3 ανακοινώθηκε επίσημα με φωτογραφίες και trailer

Με ένα trailer στο Youtube του IGN, η THQ Nordic, ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Darksiders 3. Το νέο παιχνίδι περιπέτειας της εταιρείας, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Δεκεμβρίου του 2018 σε PC, PS4 και Xbox One.

 

 

Παίζετε ως Fury, ένα μάγο που χρησιμοποιεί το μαστίγιο και τη μαγεία για να αποκαταστήσει την ισορροπία μεταξύ του καλού και του κακού στη Γη. Χαρακτηρίζεται ως ″το πιο απρόβλεπτο και αινιγματικό από τους Four Horsemen″. Στα προηγούμενα Darksiders παιχνίδια παίζατε ως War and Death. Για όσους αναρωτιούνται ποια είναι η Fury, στο σύμπαν του Darksiders οι Four Horsemen είναι τα αδέλφια, Fury, Strife, War και Death.

 

fury-darksiders-3

 

Το Darksiders 3 αναπτύχθηκε από την Gunfire Games, το στούντιο ιδρύθηκε από τους ανθρώπους πίσω από τους αρχικούς προγραμματιστές του Darksiders, Vigil Games, οι οποίοι πήγαν κάτω από τον εκδότη THQ. Η Nordic (τώρα THQ Nordic) πήρε το franchise και πρόσφατα κυκλοφόρησε το Darksiders 1 και 2 remasters.

 

darksiders-3-fury

 

Στο παιχνίδι, η Fury έχει διάφορες μορφές, η καθεμία παρέχει πρόσβαση σε νέα όπλα, κινήσεις και ικανότητες. Πρέπει να νικήσετε τις Seven Deadly Sins και τους υπηρέτες τους σε ένα post-apocalyptic περιβάλλον.

 

darksiders-3-enviroment

 

darksiders-3

 

 

Μία επίσημη ανακοίνωση από την THQ αναμένεται σύντομα.

ΠΗΓΗ: Eurogamer

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.