Το City League ανακοινώνει τις οκτώ ομάδες και τις πόλεις τους.

Το City League -ένας διαγωνισμός που βασίζεται σε ομάδες διαφορετικών πόλεων οι οποίες ανταγωνίζονται στην Ευρώπη- έχει πλέον ανακοινώσει τις ομάδες που θα λάβουν μέρος.

Το πρωτάθλημα προοριζόταν αρχικά να επικεντρωθεί γύρω από το Overwatch. Αλλά το City League έπρεπε να επαναπροσδιορίσει αυτά τα σχέδια όταν η Blizzard έδωσε εντολή στην εταιρεία να σταματήσει οποιαδήποτε λειτουργία που περιλαμβάνει τον τίτλο. Τώρα, η πρώτη σεζόν του διαγωνισμού θα ξεκινήσει με το Counter-Strike: Global Offensive.

Οι οκτώ πόλεις που θα συναγωνιστούν στην αρχική σεζόν του City League, συμπεριλαμβανομένου του τόπου και της εθνικότητάς τους, έχουν ως εξής:

Ομάδα Α:

Alphen Rhinos – Esports Game Arena (Netherlands)

Ghent Giants – Outpost Gaming Center (Belgium)

United Bialystok – Games United Esports Bar (Poland)

Zagreb Wolves – Esport Arena (Croatia)

Ομάδα Β:

Antwerp Giantkillers – Outpost Gaming Center (Belgium)

Birkirkara Tigers – Gamers Lounge (Malta)

Infinity Budapest – Infinity Esports Bar (Hungary)

Mostar Hornets – Esport Arena (Bosnia and Herzegovina)

Η πρώτη σεζόν του City League θα διαρκέσει συνολικά πέντε εβδομάδες. Αποτελούμενη από μια ομαδική φάση τριών εβδομάδων που οδηγεί σε ένα στάδιο πλέι-οφ δύο εβδομάδων. Η σεζόν ξεκινά στις 19 Ιουλίου, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη βράδυ και τα απογεύματα της Κυριακής.

Το χρηματικό έπαθλο και οι παίχτες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά το City League δεν συγκρατεί τα φιλόδοξα σχέδια του για τη δεύτερη σεζόν. Στην ανακοίνωση στο Reddit, αποκάλυψε τα σχέδιά του, να έχει δηλαδή διπλάσιο αριθμό ομάδων που θα τεθούν σε ανταγωνισμό αυτή τη φορά.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio