Το Apex Legends αναμένεται σύντομα και σε Mobile έκδοση

Το Apex Legends είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλές σε όλες τις πλατφόρμες. Στο πλαίσιο της έκθεσης για τα κέρδη του εκδότη Electronic Arts, ο διευθύνων σύμβουλος Andrew Wilson επιβεβαίωσε ότι μια mobile έκδοση του παιχνιδιού βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Παράλληλα η EA βρίσκεται σε “προχωρημένες διαπραγματεύσεις” για να λανσάρει το Apex Legends στην Κίνα. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, καθώς η αγορά των mobiles games εξελίσσεται ραγδαία. Εξάλλου, θα ήταν αδιανόητο να μην ανταγωνιστεί το PUBG και το Fortnite που διαθέτουν ήδη mobile έκδοση.

Είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι για το μέλλον του τίτλου. Η δέσμευση αυτή είναι ισχυρή και έχουμε μεγάλα σχέδια για το άμεσο μέλλον.“, δήλωσε ο Wilson. “Βρισκόμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να φέρουμε το Apex Legends στην Κίνα αλλά και σε mobile έκδοση. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα κατά την ολοκλήρωση αυτών των διαπραγματεύσεων.“. “Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι με το πάθος που έχει ο κόσμος.“, είπε χαρακτηριστικά.

Στις προετοιμασμένες παρατηρήσεις του, ο Wilson είπε ότι το Apex Legends είναι ο “ταχύτερα αναπτυσσόμενος” τίτλος στην ιστορία της EA. Στην τελευταία μέτρηση της EA, το παιχνίδι έφτασε τους 50 εκατομμύρια παίκτες. Επίσης σχεδόν το 30% των παικτών του Apex Legends είναι “νέοι στην EA“.

Οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το Season 2 του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση EA Play τον Ιούνιο. Επίσης κατά τη διάρκεια του Earnings call της EA, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η νέα IP του BioWare, Anthem, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι παραμένει προσηλωμένη στην επέκταση και την βελτίωση του τίτλου.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.