Το account του xQc στο League of Legends έφαγε perma ban

Ο Αύγουστος δεν ήταν και ο καλύτερος μήνας για το πρώην μέλος των Dallas Fuel, τον Félix “xQc” Lengyel. Λίγες εβδομάδες αφότου ο λογαριασμός του στο Overwatch έφαγε suspend, ο xQc έφαγε perma και στο League of Legends.

Ο πρώην παίκτης των Dallas Fuel έλαβε το μήνυμα που έγραφε ότι αποκλείστηκε από το παιχνίδι την ώρα που stream-αρε League of Legends.

Το μήνυμα έγραφε:

«Επειδή ένας παίκτης θεώρησε ότι τα σχόλιά σας μέσα στο παιχνίδι ήταν υβριστικά και προσβλητικά, ο λογαριασμός σας αποκλείστηκε μόνιμα. Ανήκετε στο ποσοστό 0.006% των παικτών του League of Legends που είναι τόσο προσβλητικοί που αποκλείονται μόνιμα».

Το μήνυμα ανέφερε επίσης ότι η επικοινωνία του xQc  μέσα στο παιχνίδι ήταν πολύ πιο κάτω από τα δεδομένα της κοινότητας του League. Περιελάμβανε και κάποια παραδείγματα από τα μηνύματα που έστελνε ο xQc στο παιχνίδι, λέγοντας «σκοτώστε με τώρα» και άλλα τέτοια.

Ο πρώην παίκτης της Overwatch League έχει τιμωρηθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν. Αρχικά, έφαγε τετραήμερο suspend από την Overwatch League και πρόστιμο $2,000 τον Γενάρη επειδή έκανε ομοφοβικά σχόλια για έναν συμπαίκτη του σε ένα stream του στο Twitch. Η ομάδα του, οι Dallas Fuel, τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα που κράτησε μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης της Overwatch League.

Αργότερα, ο xQc τέθηκε σε διαθεσιμότητα για άλλα τέσσερα παιχνίδια στις 9 Μαρτίου και έφαγε πρόστιμο $4,000 επειδή χρησιμοποίησε ένα emote με ρατσιστικό τρόπο στα σχόλια ενός stream του. Οι Dallas Fuel τον έδιωξαν από την ομάδα στις 11 Μαρτίου.

Τα καλά νέα για τον xQc, όμως, είναι ότι του επιτρέπεται να διαγωνιστεί για το Overwatch World Cup τον Σεπτέμβριο. Μην περιμένετε, όμως, να τον δείτε σύντομα να ξαναπαίζει League of Legends.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε