Το φανταστικό Blackwatch skin της Brigitte από τον καλλιτέχνη Ivan Fomin

Σε λίγο πλησιάζει το Archives event του Overwatch και καθώς οι fans περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση των καινούργιων κοσμητικών που θα το συνοδέψουν, ένας καλλιτέχνης έχει ήδη δημιουργήσει ένα concept της Brigitte που θα ταιριάξει γάντι με αυτό.

Ο καλλιτέχνης Ivan Fomin σχεδίασε ένα Blackwatch skin της Brigitte το οποίο μοιάζει με τα skins των υπολοίπων ηρώων από το ίδιο event και προσδίδει μια πιο σκοτεινή νότα στην ηρωίδα.

Το “Blackwatch Brigitte” έχει τα κόκκινα χρώματα που θυμίζουν τα αντίστοιχα των Blackwatch skins του Genji και της Moira. Μερικές δόσεις κόκκινου έχει και η ασπίδα της ενώ το όπλο της έχει κι αυτό στοιχεία από την Blackwatch και φέρνει λίγο περισσότερο στην Blackwatch στολή του Genji.Αφού η Blizzard δεν έχει δώσει στοιχεία σχετικά με το περιεχόμενο του φετινού Archives, ποιος ξέρει; Μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και η Brigitte στο event.

Η εταιρία, άλλωστε, υποσχέθηκε να φέρει μεγάλα πράγματα το 2019 στο παιχνίδι και ήδη έβγαλε ένα μεγάλο patch που επηρέασε την πλειονότητα των χαρακτήρων.

Πάντως, σύμφωνα με μια διαρροή από την επίσημη σελίδα του Overwatch, το Archives 2019 φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου. Αναμένουμε να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει η Blizzard αυτή τη φορά.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε