Το τηγάνι του Battlegrounds σε συζήτηση για τις επενδύσεις στο Gaming

Αν κάτι έχουμε προσέξει οι περισσότεροι, είναι η μεγάλη επιτυχία που έχει σημειώσει το παιχνίδι PlayerUnknown’s Battlegrounds.

 

Το παιχνίδι όμως, δεν το έχουν προσέξει μόνο οι gamers αλλά και οι πολιτικοί.

 

Πριν λίγες ημέρες ο βουλευτής Dong Sub Lee, σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε συνέλευση του Υπουργείου Πολιτισμού,Αθλητισμού και Τουρισμού της Νότιας Κορέας, έθιξε το θέμα του παιχνιδιού, σε μια προσπάθεια να αποδείξει τα οφέλη που μπορεί να έχει η οικονομία της χώρας, μέσω του Gaming.

To Battleground δημιουργήθηκε από developer της Κορέας. Το παιχνίδι, έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 12 εκατομμύρια αντίτυπα και μέσα σε 6 μήνες έχει συγκεντρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια παίχτες. Αυτό είναι κάτι πρωτοφανές για την gaming ιστορία της Κορέας.” Δήλωσε μεταξύ άλλων ο κύριος Lee. Στην συνέχεια της ομιλίας του, ζήτησε από το Υπουργείο να δημιουργήσει χρηματοδότηση προκειμένου η χώρα να σημειώσει κι άλλες επιτυχίες στην βιομηχανία του gaming, όπως αυτή του PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Για να τραβήξει βέβαια την προσοχή των συνομιλητών του, ο πολιτικός είχε μαζί του κι ένα χρυσό τηγάνι, που ως γνωστόν στο παιχνίδι, δεν χρησιμοποιείται για μαγείρεμα 😉 .

Photo Via gukjenews

 

ΠΗΓΗ: Gukjenews.com

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio