Το πρώτο Nerf όπλο του Overwatch είναι το όπλο του Reaper

author image από Rania | News | 0 Comments | 23 Ιούλ 2018

Το πρώτο Nerf όπλο της σειράς Overwatch είναι ένα αντίγραφο των Hellfire όπλων του Reaper.

Η Blizzard έδωσε στους φανς μια μικρή γεύση του καινούργιου όπλου μέσω ενός tweet που ανήρτησε πριν λίγες μέρες.

«Ready for combat operations» έλεγε η περιγραφή, η γνωστή ατάκα του Reaper μέσα στο παιχνίδι. Και εμείς πανέτοιμοι είμαστε.

Η σειρά των Nerf Rival είναι σχεδιασμένη για ακριβής σκοποβολή. Αντί για βελάκια όμως θα ρίχνουν μικρές μπάλες αφρού. Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα Nerf Rival όπλα, ενώ του Reaper είναι το πρώτο όπλο που βλέπουμε από τη συλλογή.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας της Blizzard με τη Hasbro και τη Nerf έγινε περίπου στα μέσα Μαΐου.

Η μόνη πληροφορία που ξέρουμε για αυτά τα υπέροχα όπλα είναι ότι θα ρίχνουν μέχρι 27 μέτρα μακριά. Δε θα έχουν την εμβέλεια της Widowmaker αλλά και πάλι μια χαρά θα κάνουν τη δουλειά τους.

Τα Rivals είναι μια σχετικά καινούργια σειρά προϊόντων της Nerf. Πρωτοκυκλοφόρησαν το 2015 και από τότε έχουν κάνει διάφορες μεγάλες συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένων των συνεργασιών με το Deadpool και τα Star Wars. Μερικά από τα επώνυμα όπλα έχουν και αξεσουάρ, όμως η Blizzard δεν έχει πει αν θα τα προσθέσει και στη σειρά όπλων του Overwatch. Επιπλέον, δε γνωρίζουμε τίποτα για τις τιμές τους ακόμη.

Με αυτά τα όπλα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να φωνάξετε “Nerf this!” στα μούτρα των φίλων σας καθώς τους λούζετε με μικρές φούσκες αφρού. Η σειρά Overwatch Nerf θα κυκλοφορήσει το 2019 – λίγο μακριά αλλά τουλάχιστον δεν είναι όνειρο αλλά πραγματικότητα.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε