Το πολυαναμενόμενο map του PUBG παίρνει επίσημα όνομα

Ο επόμενος χάρτης που έρχεται στο PUBG έχει τώρα ένα επίσημο όνομα: Sanhok. Ως τώρα ήταν γνωστό με το Codename: Savage. Αναμένεται να επιστρέψει για δοκιμή αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Το όνομα του ερχόμενου map βασίζεται στις λέξεις “διασκέδαση” και “κοτόπουλο” όπως θα δούμε παρακάτω. “Θεωρητικά, το Sanhok βρίσκεται λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του”, δήλωσε σήμερα ο developer του PUBG Corp.

Σε post που δημοσιεύτηκε στο Steam, η PUBG Corp. εξήγησε πώς προέκυψε το όνομα Sanhok. Ο χάρτης βασίζεται σε “νησιά από όλη την νοτιοανατολική Ασία”, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης και των Φιλιππίνων. Ως εκ τούτου, ο δημιουργός του ονόματος έβαλε μέσα ταϊλανδέζικα και ταγκαλόγκ.

Εδώ είναι η σύντομη ετυμολογία του Sanhok όπως την αιτιολόγησε η PUBG Corp.:

Πρώτον, η ταϊλανδική λέξη για “διασκέδαση”: สนุก (προφέρεται σαν “sah-nook”)
Δεύτερον, η λέξη Φιλιππίνων (Tagalog) για το “κοτόπουλο”: manok (προφέρεται σαν “mah-nok”)

Συνδυάστε τα δύο και παίρνετε το νέο όνομα Sanhok (προφέρεται “sah-nok”).

Όπως προαναφέρθηκε, το Sanhok θα επανέλθει στους Test Servers αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Όποιος έχει στην κατοχή του ένα αντίγραφο της PUBG σε PC θα μπορεί να λάβει μέρος στο testing. Το Sanhok θα είναι διαθέσιμο στον PUBG Test Server από την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 5 π.μ. (ώρα ελλάδος) μέχρι τη Δευτέρα 14 Μαΐου στις 2 μ.μ. (ώρα ελλάδος).

Όσοι δοκιμάσαμε τον περασμένο μήνα το Sanhok θα μπορούσαμε ομόφωνα να χαρακτηρίσουμε το map ως “μια πυκνή παιδική χαρά που απευθύνεται στους σκληρούς παίκτες και στις εξειδικευμένες ομάδες”.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio