Το νέο Blackwidow Chroma V2 της Razer με wrist rest

Η Razer τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί προϊόντα υπό την ονομασία V2. Ξεκίνησε με τα Hammerhead, μετά ακολούθησαν τα Kraken και το Abyssus, σειρά έχει το Blackwidow. Το πληκτρολόγιο δεν διαφέρει πολύ με το προηγούμενο καθώς η μόνη διαφορά παρατηρείται στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου όπου η εταιρεία πρόσθεσε το wrist rest που πρόσφατα είδαμε το Ortana.

Φυσικά αφού ανήκει στην οικογένεια Blackwidow μιλάμε για μηχανικό πληκτρολόγιο. Έρχεται σε τρεις εκδόσεις Green Switches, Orange Switches και Yellow Switches με τα πρώτα να αποτελούν την πιο θορυβώδη επιλογή. Όσο αναφορά την αντοχή η Razer λέει πως τα πλήκτρα αντέχουν 80 εκατομμύρια πατήματα.

 

green-yellow-orange-switches

 

Όπως προδίδει και το όνομα το πληκτρολόγιο διαθέτει οπίσθιο φωτισμό με εκατομμύρια χρώματα. Αξίζει να σημειωθεί πως το wrist rest δεν αποτελεί άλλη αγορά αλλά υπάρχει στο πακέτο αγοράς του πληκτρολογίου. Το μέγεθος του πληκτρολογίου είναι αισθητά μεγαλύτερο καθώς έχει προστεθεί ένα επιπλέον κομμάτι.

 

blackwidow-chroma-v2

 

Η έκδοση με τα Green Switches θα είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά καταστήματα τις επόμενες ημέρες, και με ελληνικό layout.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.