Το νέο AR app της Colgate βοηθάει στο βούρτσισμα των δοντιών

Η Colgate κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή AR, η οποία βοηθά τα παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια τους, με την χρήση παιχνιδιών και ψυχαγωγίας.

Για να διδάξει τα παιδιά την καλύτερη τεχνική βουρτσίσματος, η εταιρεία συνεργάστηκε με την Kolibree για να κάνει το κιτ οδοντόβουρτσας Colgate Magik. Χρησιμοποιεί το AR για να δώσει στα παιδιά μια ολοκαίνουργια εμπειρία βουρτσίσματος. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν μέσω των παιχνιδιών AR, καταπολεμώντας τα τέρατα των κοιλοτήτων και διεκδικώντας τις συλλεκτικές μάσκες AR Magik.

Τα πρόσφατα δεδομένα τους, δείχνουν ότι δεν γνωρίζουν όλα τα παιδιά τη σωστή τεχνική. Η φθορά των δοντιών είναι πολύ συνηθισμένη, αλλά είναι αρκετά προληπτική. Τα τελευταία στοιχεία από το NHS Digital αποκάλυψαν ότι μεταξύ 2017 και 2018 υπήρχαν περισσότερες από 26.000 εισαγωγές σε νοσοκομεία για παιδιά ηλικίας από πέντε έως εννέα ετών ως αποτέλεσμα οδοντικών προβλημάτων και η φθορά των δοντιών ήταν ο κύριος λόγος για αυτό.

Colgate AR και βούρτσισμα

Ο Δρ David Bloom, Οδοντίατρος, σχολίασε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι το σωστό βούρτσισμα για 3 λεπτά μπορεί να είναι μια αγγαρεία για κάθε παιδί, οπότε η ανάπτυξη του Colgate Magik είναι πολύ ευπρόσδεκτη … βοηθώντας να διαχειριστείτε οποιαδήποτε θέματα πριν την επίσκεψη στον οδοντίατρο . »

Είναι μια μαζεμένη μικρή συσκευή, που συνδέεται με το smartphone η το tablet. Μέσω παιχνιδιών υπόσχεται να κάνει το βούρτσισμα ποίο διασκεδαστικό για τα παιδιά.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio