Το επόμενο τουρνουά του Fortnite θα έχει έπαθλο 1 εκατομμύριο ευρώ

Η Epic Games ανακοίνωσε το επόμενο τουρνουά στην ανταγωνιστική σεζόν «$ 100M Fortnite«, το Winter Royale. Αυτό το online τουρνουά θα προσφέρει ένα χρηματικό έπαθλο αξίας 1 εκατομμυρίου. Ταυτόχρονα θα χρησιμεύσει ως δοκιμαστικό για το καινούριο online tournament system, την πλατφόρμα πρόκισης για το επόμενο Fortnite World Cup.

Τα δύο πρώτα event ανταγωνισμού, τα Summer και Fall Skirmish Series, πειραματίστηκαν με την ποικιλία μορφών και μεγέθους των ομάδων. Το Winter Royale, ωστόσο, θα είναι ένα αποκλειστικά σόλο γεγονός, που σημαίνει ότι κάθε συμμετέχων θα ανταγωνιστεί μόνος του.

Ειδικότερα, το Winter Royale θα είναι ένας ανοικτός διαγωνισμός διαθέσιμος σε όλους, μέσω του Fortnite Online Tournament platform. Η εκδήλωση περιορίζεται για άλλη μια φορά στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, αλλά η ανακοίνωση της Epic πρόσθεσε ότι «υπάρχουν σχέδια για την ανάπτυξη συγκεκριμένων τουρνουά και σε άλλες περιοχές στο εγγύς μέλλον».

Το Winter Royale θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, με δύο τελικούς προγραμματισμένους για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου. Η προηγούμενη σειρά τουρνουά τελείωσε σε live finales σε gaming conventions όπως PAX και TwitchCon. Ωστόσο η ανακοίνωση της Epic δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο για το Winter Royale.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio