Τους “τσίμπησε” η αστυνομία,καθώς είχαν σκοπό να στήσουν παιχνίδια στο CS:GO

Η αστυνομία της Βικτώρια στην Αυστραλία, ανακοίνωσε πως συνέλαβε συνολικά έξι επαγγελματίες παίχτες του Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) ύστερα από υποψίες που ήρθαν στην επιφάνεια έπειτα από έρευνα, πως θα έστηναν αγώνες τους.

Οι ντετέκτιβ της μονάδας Sporting Integrity Intelligence και της Organized Crime Intelligenceσυνεργάστηκαν στην έρευνα, η οποία ξεκίνησε από τον Μάρτιο έπειτα από πληροφορία που τους έδωσε ένα πρακτορείο στοιχημάτων.

Σύμφωνα με την πληροφορία, οι εν λόγω παίχτες του CS:GO σχεδίαζαν να χάσουν τα παιχνίδια τους, στα οποία οι ίδιοι είχαν στοιχηματίσει να χάσουν. Αυτό το σκάνδαλο πιστεύεται πως είχε αντίκτυπο σε τουλάχιστον 5 παιχνίδια με πάνω από 20 στοιχήματα να γίνονται σε αυτά.

Το αστυνομικό τμήμα δεν έχει δώσει περαιτέρω στοιχεία για το ποιοι παίχτες ήταν, σε ποιες ομάδες έπαιζαν ή σε πιο τουρνουά CS:GO συνέβησαν τα στημένα παιχνίδια. Αυτήν την εβδομάδα έξι εντάλματα συλλήψεων πραγματοποιήθηκαν σε κατοικίες στο Mill Park, South Morang και Mount Eliza με έξι συνολικές συλλήψεις.

Διάβασε περισσότερα εδώ

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr