Τοπ 10 trending παιχνίδια στο Youtube για τον Μάιο!

Όπως και τον προηγούμενο μήνα έτσι και για αυτόν το Youtube δίνει τη λίστα με τα 10 most viewed παιχνίδια. Η λίστα αυτή βγαίνει με βάση το ποια παιχνίδια έγιναν uploaded και viewed πιο πολύ τον μήνα που μας πέρασε.

Λίγο πολύ τα περισσότερα από αυτά περιμέναμε να τα δούμε στα trending λόγω της δημοτικότητάς τους αλλά και λόγω της διασημότητας των καναλιών που ανέβασαν βίντεο γι’ αυτά τον Μάιο.

Η λίστα είναι η εξής:

  1. The Witcher 3: Wild Hunt

  2. Life Is Strange

  3. Wolfenstein: The Old Blood

  4. Splatoon

  5. Kerbal Space Program

  6. Rust

  7. Batman: Arkham Knight

  8. Assassin’s Creed Unity

  9. Smite

  10. Project CARS

Ειδικά για το Witcher 3 ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι θα ήταν νούμερο ένα για τον προηγούμενο μηνά αφού μόλις είχε κυκλοφορήσει. Αυτό που το έκανε όμως να ανεβάσει τόσο πολύ τα νούμερα του, είναι τα βίντεο των Pewdiepie και Connan o’Brien στα κανάλια τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Υποθέτουμε ότι και το Life is Strange είναι τόσο ψηλά όχι μόνο λόγω του ότι μόλις είχε γίνει released το τρίτο επεισόδιο αλλά και λόγω του καναλιού του Pewdiepie. Άλλωστε τα βίντεο του γι’ αυτά τα δυο παιχνίδια είχαν πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές το καθένα.

Περίεργες μου φάνηκαν οι προσθήκες του Smite και Rust στην λίστα μιας και τον τελευταίο καιρό είχαν ξεχαστεί. Όσο για τα: Splatton, Batman και Project CARS, το hype της κυκλοφορίας τους (ή της ανακοίνωσης κυκλοφορίας τους) είναι καθαρά ο λόγος που τα βλέπουμε στα trending βίντεο του Μαΐου.

Για τον Ιούνιο τι λέτε να δούμε στις πρώτες θέσεις; Μετά την Ε3 θα έχουμε μια ιδέα του τι θα δούμε περίπου στο νούμερο 1. Λέτε να είναι το Fallout 4;;

Πηγή: YouTube

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!