Τον Οκτώβριο έρχεται βιβλίο μαγειρικής Overwatch

Αν νομίζατε ότι η λίστα προϊόντων του Overwatch τα είχε όλα, δεν έχετε δει τίποτα ακόμη. Άλλο ένα αντικείμενο προστίθεται στη λίστα προϊόντων του δημοφιλούς παιχνιδιού της Blizzard και αυτή τη φορά είναι ειδικά για όσους είναι fans του φαγητού.

Με συγγραφέα τον Chelsea Monroe-Cassel, που έχει συγγράψει και τα επίσημα βιβλία μαγειρικής του World of Warcraft και του The Elder Scrolls, το βιβλίο μαγειρικής Overwatch θα έχει 100 διαφορετικές συνταγές από όλο τον κόσμο και θα είναι εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Στη λίστα φαγητών συμπεριλαμβάνονται και το ποτό “Radioactive” Lemon-Like Soda Float, το γλυκό Til Ko Laddu Sesame Sweets και τα μπισκότα Biscochitos. Κάθε πιάτο θα έχει λίστα με συστατικά και οδηγίες εκτέλεσης, αλλά και μια σύντομη περιγραφή σχετική με το πώς συνδέεται η κάθε συνταγή με τον αντίστοιχο χαρακτήρα του Overwatch.

Το βιβλίο μαγειρικής θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου, αλλά μπορείτε να το προ-παραγγείλετε για 30.60 ευρώ από το Amazon ή το Barnes and Noble, αν θέλετε να σας παραδοθεί μόλις κυκλοφορήσει.

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε