Τον μαχαίρωσε 7 φορές με αφορμή το Magic:The Gathering

Κάποιοι ίσως θυμούνται, τον άνθρωπο που κυνήγησε ένα παιδί, προκειμένου να το χτυπήσει, επειδή τον “σκότωνε” συνέχεια στο CS:GO. Όμως, ποιος φανταζόταν ότι κάποιος θα έφτανε σε σημείο να κάνει απόπειρα δολοφονίας για το Magic: The Gathering;

 

the-mystical-universe-of-magic-the-gathering-000-1431011776

 

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού Magic, ο 31χρονος Elijia Dale Creech μάλωσε με έναν 20χρονο συμπαίκτη του. Όπως φάνηκε αργότερα, για κάποιο λόγο τα αίματα άναψαν κι ο Creech, πήρε ένα αιχμηρό αντικείμενο και χτύπησε τον άνθρωπο στο κεφάλι και στον λαιμό 7 φορές.

Τα μεσάνυχτα της 28ης Ιουλίου, η αστυνομία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Creech, ο οποίος τους ενημέρωσε, ότι είχε μαχαιρώσει έναν άνθρωπο στο σαλόνι του και πέθαινε. Οι αστυνομικές δυνάμεις και το ασθενοφόρο, έφτασαν γρήγορα στο σπίτι, όπου είδαν αιμόφυρτο τον νεαρό. Γρήγορα τον μετέφεραν στο St. Cloud Hospital της Μινεσότας, όπου του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και η ζωή του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Ωστόσο, ο Creech είναι πλέον στην φυλακή, όπου περιμένει να του απαγγελθούν οι κατηγορίες για επίθεση πρώτου και δεύτερου βαθμού.

ΠΗΓΗ: Kotaku

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr