Τι παραπάνω θα θέλαμε να δούμε στο Fifa 17

author image από Tolis | More | 0 Comments | 24 Ιούλ 2016

To Fifa 16 ήταν ένα από τα πιο απογοητευτικά Fifa εδώ και πολλά χρόνια,το gameplay ήταν πάρα πολύ αργό υπήρχαν τρομερά προβλήματα στα mechanincs ειδικά στις πάσες και γενικά δεν είδαμε καμία μεγάλη αλλαγή εκτός από μία το Fut Draft που δεν αναπληρώνει για τίποτα βέβαια.Εδώ θα δούμε μια σειρά από features και βελτιώσεις που θα ήταν ωραίο να τα δούμε στο Fifa 17.

 

Πρώτη και πιο σημαντική είναι να αλλάξει ριζικά το Gameplay όπως προ αναφέρθηκε στο Fifa 16 ήταν πολύ αργό και είχε πολλά προβλήματα στα mechanics και δεν μπορούσες να έχεις καλό κοντρόλ με θρύλους όπως George Best,Pelle κ.α,έτσι λοιπόν δεν είχε πλάκα να παίζεις το παιχνίδι και δεν ήταν εθιστικό όπως τα άλλα fifa.

Screenshot_9

 

Μία άλλη πρόσθεση που θα ήταν ωραίο να δούμε και οι fans το ζητάνε πολλά χρόνια είναι το collection book που θα έχει όλες τις ομάδες και θα σου λέει ποιους παίχτες έχεις από κάθε ομάδα και ίσως με το να συμπληρώνεις μια ομάδα να σου δίνει κάποιο reward έτσι δίνει περισσότερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

 

Screenshot_10

 

Μία από τις πιο σημαντικές προσθέσεις είναι το FIFA 17 να έχει περισσότερα προταθλήματα.Εμείς οι Έλληνες ζητάμε χρόνια να προσθέσουν την ελληνική Super League,δικαιολογημένα βέβαια γιατί υπάρχουν προταθλήματα από άλλες χώρες με 1,5 αστεράκι και φαίνεται αδιανόητο να μην υπάρχει η Super League και να υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός, Παναθηναικός, ΠΑΟΚ.

 

Screenshot_11

 

Άλλη μια τεράστια αλλαγή είναι να υπάρξει stadium builder.Δηλαδή να υπάρχει δυνατότητα ο χρήστης να φτιάξει το δικό του στάδιο όπως θέλει αυτό το έχουμε δει στο PES αλλά το καλύτερο παράδειγμα είναι του NBA που σε αφήνει κυριολεκτικά να ανεβάσεις ότι φωτογραφία θες στο globe και να την βάλεις στο σταδιό σου.Καπάκι με αυτό έρχεται και να μπορείς να σχεδιάσεις την δικιά σου εμφάνιση για την ομάδα σου που το εφαρμόζει και πάλι εξαιρετικά το NBA.

 

Screenshot_12

 

Ένα έξτρα mode που θα ήταν επίσης τρομερό να δούμε θα είναι το 5 a side mode.Που θα μπορείς να πάρεις τον παίχτη σου που εσύ έχεις δημιουργήσει και να πάει σε ένα πάρκο όπως στο NBA MyPark και να συναγωνίζεσαι σε online μίνι τουρνουά 5 a side δηλαδή 5 παίκτες ανά πλευρά ή αλλιώς 5V5.

 

Screenshot_14

 

Τέλος έχουμε κάτι που έχει χαθεί εδώ και 2 χρόνια τα Trade Offers στο Ultimate Team δηλαδή για παράδειγμα να δώσεις έναν πάρα πολύ παίχτη ανταλλαγή με άλλους 3 καλούς παίχτες αυτό θα αποτελέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ποικιλία στο Transfer Market.

 

Screenshot_15

 

Είδαμε λοιπόν features,βελτιώσεις και modes που θα ήταν καταπληκτικό να τα δούμε στο Fifa 17 κάποια λογικά θα δούμε αλλά όχι όλα ας πουμε το 5 a side αρκετά δύσκολο γιατί έχει προστεθεί ήδη νέο mode στο παιχνίδι αλλά δεν θα μας πείραζε να προστεθούν σε άλλα μελοντικά FIFA.Το Fifa 17 μοιάζει πολύ υποσχόμενο και φένεται να έχει βελτιώσει το Gameplay πράμα που έχει ευχαριστήσει τους fans.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε