Τι είδαμε στο Event Pro Evolution Soccer 2016 στο Mall

 

 

To Σάββατο που μας πέρασε βρεθήκαμε στο Πλαίσιο του The Mall για την παρουσίαση του Pro Evolution Soccer 2016. Ως γνωστόν τα Σάββατα πάντα γίνεται χαμός στο Mall και αυτή τη φορά υπήρχε ένας λόγος παραπάνω. Στον χώρο του Πλαισίου από τις 6 η ώρα είχαν μαζευτεί πολλά άτομα για να δουν την παρουσίαση, να παίξουν το PES 2016 άλλα και να μπουν στην κλήρωση για παιχνίδια PES.

 

_DSC0234

 

Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί γύρω από τις κονσόλες Playstation 4 που είχαν στηθεί για το κοινό, για να δοκιμάσει το νέο PES 2016 αλλά και στην ουρά στην οποία δήλωναν συμμετοχή για την κλήρωση για παιχνίδια Pro Evolution Sccer 2016 και μια κονσόλα Playstation 4. Εκεί είδαμε και γνωστά πρόσωπα του gaming community όπως τον Ζοκ από το Σχέδιο Β, τον Μάνο Γρυπάρη και τον Policymaker που ήταν εκεί για να παρουσιάσουν, να καλύψουν και να δουν το καινούργιο παιχνίδι.

 

_DSC0228

 

Από την παρουσίαση και αυτά που είδαμε όσο το κοινό έπαιζε το PES 2016 ξεχωρίσαμε κάποια στοιχειά του gameplay που αξίζει να σχολιάσουμε:

Χειρισμός: Όπως είδαμε, αλλά όπως μας είπαν κιόλας όσοι έπαιξαν το καινούργιο PES, o χειρισμός των ποδοσφαιριστών πλέον είναι πιο εύκολος και οι αποφυγές και οι κόντρες πιο ρεαλιστικές. Όσοι ποδοσφαιριστές είναι πιο σωματώδεις για παράδειγμα κάνουν πιο δύσκολα αποφυγές αλλά είναι ιδιαίτερα καλοί στις συγκρούσεις με μικρότερους σωματικά αντιπάλους.

Σχολιασμός: Ένα κομμάτι το οποίο αν και δεν είχε τόσες αλλαγές, μοιάζει τελείως διαφορετικό. Στους 2-3 αγώνες που είδαμε με ελληνικό σχολιασμό, οι σχολιαστές έκαναν τόσο ρεαλιστικά σχόλια και ανάλυση του αγώνα που νόμιζα ότι δεν ήταν παιχνίδι. Βέβαια σε αυτό βοηθάνε και τα καταπληκτικά γραφικά του παιχνιδιού τα οποία κάνουν τον κάθε αγώνα ακόμα πιο ρεαλιστικό.

Καιρός: Πλέον το PES 2016 θα έχει δυναμικό καιρό, που σημαίνει ότι δεν θα ξεκινάει να βρέχει από την αρχή του αγώνα αλλά κατά τη διάρκεια για μεγαλύτερο ρεαλισμό. Φυσικά η βροχή θα επηρεάζει το παιχνίδι τόσο στην φυσική της μπάλας όσο και στους ποδοσφαιριστές που μπορεί να γλιστρήσουν και να πέσουν.

Νέο Master League: Στο οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε τα διοικητικά πλέον της ομάδας σας και να κάνετε μεταγραφές. Η Konami υπόσχεται ότι θα δείτε πολλά καινούργια πράγματα όσων άφορα το Master League.

 

_DSC0244

 

Το Pro Evoltion Soccer 2016 θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 και PC αλλά μπορείτε να το προπαραγγείλετε από τώρα.

 

_DSC0240

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!