Τελικά το Spider-Man 3 με τον Tom Holland θα είναι στο MCU

Τζάμπα τα εγκεφαλικά και τα καρδιακά, δηλαδή.

Μερικές εβδομάδες μετά την καταστροφή που έφεραν στο Marvel Cinematic Universe οι αναφορές που ήθελαν τη Sony και την Disney να παίρνουν διαζύγιο λόγω διαφωνίας γύρω από το ποιος θα έχει την επιμέλεια του μικρού, τα δύο στούντιο επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία της τρίτης ταινίας του Spider-Man. Η ταινία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους των Η.Π.Α. στις 16 Ιουλίου του 2021, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Tom Holland.

Η κατάληξη της υπόθεσης δε θα έπρεπε να εκπλήσσει κανέναν, φυσικά. Οι διαφωνίες μεταξύ των δύο στούντιο αφορούσαν την κατανομή των κερδών κι είναι προφανές ότι αργά ή γρήγορα θα διαπίστωναν ότι μαζί θα κέρδιζαν περισσότερα απ’ ό,τι εάν την παραγωγή της αναλάμβανε η μία από τις δύο. Η προσπάθεια της Sony να πάρει τον Tom Holland από ένα κοινό που λάτρευε να τον βλέπει στο MCU, ήταν μια κίνηση που δεν τη συνέφερε.

Φήμες, βέβαια, θέλουν τη συμφωνία μεταξύ των δύο στούντιο να είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι δείχνει, καθώς μάλλον μέρος αυτής αποτελεί και η εμφάνιση του Spider-Man σε μελλοντικές ταινίες της Marvel Studios, πέραν από την ανακοινωθείσα τρίτη ταινία.

Ο Kevin Feige της Marvel Studios άφησε να εννοηθεί ότι τα δύο στούντιο έχουν ήδη βρει πώς θα χρησιμοποιήσουν τον Tom Holland στο αναπτυσσόμενο Spider-verse που δημιουργεί η Sony, λέγοντας ότι «ποτέ δεν ξέρετε τι εκπλήξεις μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον». Ο λαός ζητάει να μάθει περισσότερα!

Από τη μεριά της Sony, το Spider-Man universe συμπεριλαμβάνει το σχέδιο Morbius του Jared Leto (“Requiem for a Dream”, “Dallas Buyers Club”, “Suicide Squad”), καθώς και την ανακοίνωση του Venom 2 με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy (“Mad Max”, “Inception”, “The Dark Knight Rises”) και σκηνοθέτη τον Andy Serkis –ναι, το Γκόλουμ.

Προς το παρόν, όμως, ας επικεντρωθούμε στα καλά νέα για την κοινή επιμέλεια της Sony και της Marvel, η οποία φαίνεται προσωρινή, αλλά ίσως κρύβει μακροχρόνια σχέδια.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε