Τα SGDQ 2018 συγκέντρωσαν 2 εκατ. ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό

Τα Summer Games Done Quick έφεραν και φέτος μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Κάθε μαραθώνιος φαίνεται να χτυπά νέα ύψη, τόσο στην τηλεθέαση όσο και στο ποσό των χρημάτων που συγκεντρώνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αυτό το SGDQ ένα νέο ρεκόρ καθορίστηκε στα $ 2.122.529,20 που έγιναν δωρεά στους γιατρούς χωρίς σύνορα. Όσο για εκείνους που αμφέβαλλαν την αξία των παιχνιδιών, βλέποντας τα αποτελέσματα, ίσως επανεξετάσουν την άποψή τους.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι, ένα τόσο τεράστιο κοινό των gamers έχει τόσες μεγάλες δυνατότητες. Αυτοί που αγωνίζονται για αυτόν τον σκοπό, προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, με πολλούς να λαμβάνουν βοήθεια από τις διάφορες κοινότητές τους για να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Πολλοί πηγαίνουν στα Summer Games Done Quick, αλλά κερδίζουν πολλά, ειδικά η φήμη.

Δεν υπάρχει τρόπος να επισημάνουμε τους τόνους εκπληκτικών παραστάσεων, αλλά θέλαμε να αναφέρουμε μερικά από τα αγαπημένα μας.

Super Mario Maker 3v3 Blind Level Team Race

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το Super Mario Maker μετατράπηκε σε φεστιβάλ δράσης του Mario. Υπήρξε ένας τόνος ενθουσιασμού στο Awesome Games Done Quick νωρίτερα αυτό το έτος, με τον αγώνα Super Mario World και το rοm hack run Super Dram World 2. O αγώνας στο SGDQ ήταν εξίσου διασκεδαστικός. Περιλάμβανε έξι φανταστικούς παίκτες του Mario Maker, πολλοί από τους οποίους είχαν top spots σε speedruns, να χωρίζονται σε δύο ομάδες. Το Team Stay Hydrated είχε CarlSagan, GrandPOObear και Jaku. Η ομάδα Jebaited αποτελούνταν από το FailStream, το GlitchCat7 και το Cliffy.

Pokemon Blue/Yellow 2 Games 1 Controller by MeGotsThis

Αναζητώντας έναν εντελώς διαφορετικό τύπο παιχνιδιού, υπήρξε ένα ενδιαφέρων speedrun του Pokemon Blue και του Pokemon Yellow που παίζουν και οι δύο σε ένα μόνο χειριστήριο. Αυτό δημιουργεί κάποια άγρια juggling ανάμεσα σε δύο διαφορετικές οθόνες, όπου ο MeGotsThis χρησιμοποίησε τις γνώσεις του στις μάχες. Υπάρχει ένας τόνος ακριβούς δρομολόγησης που παίρνει μια νέα φόρμα όταν παίζει και τα δύο παιχνίδια ταυτόχρονα.

Strider Race of NME vs Elipsis vs Mr Magnificent

Υπήρξε μια στιγμή στο AGDQ 2018, όπου οι παίκτες διδάχθηκαν τον Strider στο NES σε περίπου μισή ώρα. Αυτοί οι παίχτες πήραν αυτό που έμαθαν σε αυτό το σεμινάριο, ξόδεψαν τους τελευταίους έξι μήνες ατελείωτες ώρες και συναντήθηκαν στο SGDQ για να αγωνιστούν ο ένας τον άλλον. Κάθε ένας από αυτούς τους αγωνιζόμενους χρησιμοποίησε τις νέες ικανότητές, με το NME να χτυπά ρεκόρ με 4 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα, ακολουθούμενος από τον Elipsis ο οποίος ήταν μόνο 14 δευτερόλεπτα πίσω. Δυστυχώς ο Mr.Magnificent πέθανε νωρίς και πήγε για επαναφορά, τερματίζοντας στα 6 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.

Kingdom Hearts HD 1.5 ReMix (KH1FM) by mistmaster1

Το Kingdom Hearts είναι μια σειρά που έριξε μαζί δύο ιδιότητες που κανείς δεν είδε να συμβαίνει μέχρι τώρα, Final Fantasy και Disney. Ήταν περίεργο στην αρχή, αλλά πολλοί παίκτες γρήγορα ερωτεύτηκαν αυτό το RPG δράσης. O top speedrunner για αυτόν τον τίτλο, ο MistMaster1 κάνει κάτι απολύτως απίστευτο, παίρνοντας το παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο και εξοπλίζοντας μια ικανότητα που αποτρέπει τα level ups, που σημαίνει ότι ολόκληρο το παιχνίδι παίζεται με χαρακτήρα level 1. Αυτό δημιουργεί πραγματικά μοναδικά σενάρια και προσθέτει μια μοναδική προσέγγιση στο speedrun.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio