Τα abilities του Aurelion Sol

Πολλοί είχαμε την απορία τι είδους champion,θα είναι ο Aurelion Sol. Η Riot πριν λίγο ανακοίνωσε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον δράκο που του πήρε τρία ολόκληρα χρόνια για να έρθει κοντά μας!

 

PASSIVE: CENTER OF THE UNIVERSE

Τρία άστρα βρίσκονται σε συνεχή τροχιά γύρω από τον Aurelion, προκαλώντας Μαγική Ζημιά και εφαρμόζοντας μαγικές επιδράσεις σε όσους εχθρούς πετυχαίνουν.

 

 

 

Q: STARSURGE

O Aurelion πετάει τον πυρήνα ενός νέου αστεριού σε μια στοχευμένη κατεύθυνση το οποίο εκρήγνυται, όταν ενεργοποιείται ξανά ή ξεφεύγει από την μέγιστη εμβέλεια τροχιάς των άστρων του, προκαλώντας ζημιά και ακινητοποιώντας όλους τους κοντινούς εχθρούς Ο Aurelion μπορεί να ταξιδέψει μαζί με τον Αστέρα και όσο παραμένει κοντά της την τρέφει και η βολή μεγαλώνει, ώστε να προκαλέσει Ζημιά και ακινητοποίηση σε μεγαλύτερη ζώνη όταν τελικά βρει τον στόχο της.

 

 

 

W: CELESTIAL EXPANSION

Εξωθεί τα άστρα προς τον εξωτερικό δακτύλιο, αυξάνοντας σημαντικά την ισχύ τους. Η Μέγιστη Τροχιά κοστίζει Μάνα κατά την ενεργοποίηση και για κάθε δευτερόλεπτο που παραμένει ενεργή. Με το που απενεργοποιεί την ικανότητα ή το Μάνα του τελειώνει, οAurelion επαναφέρει τα άστρα στην αρχική τους τροχιά.

 

 

 

E: COMET OF LEGEND

Passive: Ο Aurelion Solαυξάνει σταδιακά την Ταχύτητα Κίνησης όσο εξακολουθεί να κινείται προς την ίδια κατεύθυνση, ενώ χάνει λίγη κάθε φορά που παίρνει απότομες στροφές. Ένα ποσοστό της ταχύτητας του φυλάσσεται στις στοίβες για την Ταχύτητα Διαφυγής, οι οποίες χάνονται εξ’ ολοκλήρου όποτε δεχτεί Ζημιά από έναν εχθρό.

Active: Με το που συσσωρεύσει όλες τις στοίβες για την Ταχύτητα Διαφυγής, μπορεί να ενεργοποιήσει τον Κομήτη των Θρύλων για να μαζέψει τα περιστρεφόμενα αστέρια του και να πετάξει, καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις εδάφους. Δεν μπορεί να γυρίσει τη τροχιά του, και οποιαδήποτε Ζημιά εχθρού τον επαναφέρει στο έδαφος, μαζί με τα περιστρεφόμενα άστρα.

 

 

 

 

R: VOICE OF LIGHT

Ο Aurelion Sol εκτοξεύει ένα κύμα αστρικής φωτιάς μακριάς εμβέλειας σε μια στοχευμένη κατεύθυνση που προκαλεί Ζημιά και επιβραδύνει όσους αντίπαλους πετυχαίνει. Οι κοντινοί αντίπαλοι που πιάνονται στην έκρηξη ωθούνται επίσης προς τον εξωτερικό δακτύλιο του Aurelion Sol.

 

 

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Teamingame.gr σύντομα θα σας έχουμε νεότερα από τον PBE 🙂

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr