Τα 10 πιο αστεία mods για το Skyrim!

Λίγο πολύ οι περισσότεροι από εμάς έχουν παίξει Skyrim. Το Skyrim σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις mods πάνω στο παιχνίδι σου ακόμα και επίσημα μέσω του Steam Workshop (αν έχεις το παιχνίδι στο Steam) και το “cheating system” του είναι ιδιαίτερα εύκολο. Μετά από καιρό που δοκιμάζω αλλαγές πάνω στο παιχνίδι έψαξα και βρήκα τα πιο αστεία mods που θα βρείτε στο Steam Workshop ή στο Skyrim Nexus.

1. Macho Dragon

Ένα mod που κάνει τους δράκους εμφανισιακά να μοιάζουν με τον Randy “Macho Man” Savage, πρωταθλητή πάλης. Το πιο fun στοιχείο του mod είναι το γεγονός ότι κάθε φορά που ο δράκος βγάζει φωτιές από το στόμα του, ακούγεται να φωνάζει “Yeeeeaaah” με τη φωνή του Randy.

5518-1-1325898357

 

2. Trololol Troll

Για όλους τους players του Skyrim που μισούν τα τρολς (και ναι είναι πολύ ενοχλητικά πλάσματα) υπάρχει mod που τα κάνει ακόμα χειρότερα. Πλέον έχουν την μάσκα του trololol meme και όταν τα πλησιάζεις ακούγεται το trololol song.

834-1-1321823909

 

3. Swearing Crab

Κάθε φορά που χτυπάτε ένα καβούρι που θα βρείτε στο δρόμο σας το ακούτε να σας βρίζει με Ιρλανδική προφορά.

4. Auto-Tune Bears

Κατά τη γνώμη μου είναι ότι πιο ενοχλητικό μπορείς να αντιμετωπίσεις στο Skyrim. Ειδικά όπου είναι πολλές αρκούδες μαζεμένες, το auto-tune απλά σου “λιώνει” λίγο λίγο τον εγκέφαλο.

5. Explosive Chickens

H λογική είναι απλή, κάθε κοτόπουλο που θα χτυπήσεις εκρήγνυται σαν βόμβα. Γι’ αυτό πρόσεχε να βρίσκεσαι σε καλή απόσταση και να το χτυπήσεις με βέλος ώστε να μην πεθάνεις και εσύ μαζί του.

17427-3-1337563340

 

6. Uncle Sheogorath Help & Tips

To mod αυτό διώχνει όλα τα normal loading screens του παιχνιδιού και τα αντικαθιστά με αστεία, έξυπνα, διαφωτιστικά και πέρα για πέρα τρελά tips από τον Dealdric Prince of Madness, Sheogorath.

32103-2-1361673143

 

7. No Spiders (Spiderman mod)

Ένα modάκι που ουσιαστικά είναι removal για τις αράχνες και τις μετατρέπει σε κάτι άλλο. Σε αυτή την περίπτωση πάνω στον αρχικό σκελετό της αράχνης έχουν δημιουργήσει ένα μοντέλο του Spiderman, το οποίο μπορώ να πω ότι είναι από τα πιο creepy πράγματα που έχω δει τον τελευταίο καιρό.

4308-1-1324512329

 

8. Crimes Against Nature

To συγκεκριμένο mod είναι διαθέσιμο με αυτό το όνομα μόνο στο Steam Workshop αλλά είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τον χαρακτήρα σας σκύλο, πόνυ, ρομπότ του Portal και πολλά άλλα.

Screenshot_1

 

9. Play as Hatsune Miku

Για όσους αγαπάνε το γιαπωνέζικο anime είδωλο, την Hatsune Miku αυτό το mod είναι ότι πρέπει. Κάνει τον χαρακτήρα σας μοντέλο της Miku και το παιχνίδι δεν φαίνεται πότε ξανά το ίδιο. Βεβαία μην περιμένετε να δείτε διαφορά όταν αλλάζετε πανοπλίες και όπλα γιατί το μοντέλο είναι ακριβώς το ίδιο ότι αλλαγές και να κάνετε.

Screenshot_2

 

10. Katamari Dovahkiin

To συγκεκριμένο mod έρχεται με τη μορφή spell και όσο το έχετε equipped και ενεργοποιημένο λειτουργεί σαν μαγνήτης που τραβάει πάνω σας όλους τους τριγύρω χαρακτήρες. Θέλει κανείς ένα βουνό από στοιβαγμένους ανθρώπους;

 
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!