Τα νέα του Overwatch από το Gamescom 2015!

 

Στο Overwatch παρουσιάστηκαν δυο νέοι χάρτες και ένας νέος ήρωας στο media presentation που παραχώρησε η Blizzard σήμερα στο gamescom.

Ας ξεκινήσουμε με τους χάρτες!

Volskaya Industries

Πρόκειται για έναν Point Capture χάρτη που βρίσκεται κοντά στο St. Petersburg, Russia. Η επιτιθέμενη και η αμυνόμενη ομάδα θα πολεμάνε για τον έλεγχο των εγκαταστάσεων, στο οποίο δημιουργούνται τεράστια mech που οδηγούνται από πιλότους Και βοηθάνε στην προστασία του τοπικού πληθυσμού. 

Numbani

Το Numbani είναι ένας Pint Capture/Payload χάρτης (2 σε 1) και βρίσκεται σε μια πόλη στην άκρη της Αφρικάνικης σαβάνας. Η μια ομάδα πρέπει να κάνει escort το Doomfist’s gauntlet καθώς ταξιδεύει στο Numbani Heritage Museum. Η αντίπαλη ομάδα θα πολεμήσει για να αποτρέψει την επιτυχής μεταφορά του όπλου αυτού στο μουσείο που αναφέραμε.

 

Απολαύστε το trailer:

 

 

Ο νέος χαρακτήρας ονομάζεται Lucio και είναι ένας παγκοσμίου φήμης celebrity ο οποίος χρησιμοποιεί την μουσική του για να βελτιώσει τον κόσμο.

 

 

Ο σχεδιαστής του Overwatch, Jeffrey Kaplan, έδειξε την χαρά του με ένα χαμόγελο που επιτέλους βάλανε έναν χαρακτήρα με καταγωγή από την λατινική Αμερική!

O Lucio είναι DJ από το Rio De Janeiro και τα abilities του είναι:

Sonic Amplifier

Crossfade

Amp it Up

Sound Barrier (Ultimate)

 

 

Το Beta του Overwatch θα ξεκινήσει φέτος το φθινόπωρο.

 

Source: Battle.Net

Kohar over and out!

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε