Τα μυστικά της Riot: Πως επιλέγουν το Victorious Skin κάθε χρόνο;

Πως επιλέγεται το Victorious Skin;

Κάθε χρόνο στο League of Legends, στα τέλη της σεζόν, οι παίκτες προσπαθούν να προβλέψουν τον champion που θα απευθύνεται το Victorious skin. Επτά σεζόν αργότερα, μερικοί fans ανακάλυψαν κάποια μοτίβα. Το κύριο από αυτά είναι πως η Riot ποτέ δεν επιλέγει δύο του ίδιου ρόλου στη σειρά. Ωστόσο αυτά ήταν παρά μόνο εικασίες, η Riot αποκάλυψε πρόσφατα τον αρκιβή τρόπο που γίνεται η διαδικασία.

 

victorious skin

 

Η διαδικασία επιλογής Victorious skin

Η διαδικασία ξεκινάει νωρίς νωρίς, κατά τη διάρκεια του Spring Split, καθώς απαιτείται αρκετός χρόνος για την δημιουργία του skin. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται επαρκής χρόνος στους σχεδιαστές να ολοκληρώσουν το skin μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτός είναι ο λόγος που το Victorious skin απευθύνεται σε champion που κυριάρχησε τόσο στο επαγγελματικό χώρο, αλλά και στο ranked gameplay, εποχή άνοιξης.

Ο επιλεγμένος champion δεν επιτρέπεται να έχει ήδη: Victorious, Championship ή Conqueror skin. Συνήθως επιλέγεται champion για τον οποίο δεν σχεδιάζεται να κυλοφορήσει skin στο κοντινό μέλλον. Έτσι οι παίκτες δεν μπαίνουν στο δίλημμα να επιλέξουν μεταξύ των δύο.

Για να αποφύγει η Riot να δημουργήσει αρνητικά συναισθήματα προς τους παίκτες (να μην αισθάνονται αρκετά ικανοί να παίξουν με το καλύτερο skin ενός champion), δεν επιλέγει champions που έχουν λίγα skins.

Και το τελευταίο κριτήριο, αποφεύγεται η δημιουργία Victorious skin, εάν το champion για το οποίο απευθύνεται περιμένει τεράστια αλλαγή ισορροπίας. Ωστόσο δύσκολο να προβλεφθεί, καθώς μπορεί λίγο αφότου η ομάδα σχεδιασμού ξεκινήσει την δουλειά να δουν πως χρειάζεται αλλαγές ο champion. Ανεξάρτητα, η πρόθεση ισχύει.

 

victorious skin

 

Η φετινή επιλογή, ο Graves, σίγουρα ταιριάζει στα κριτήρια αυτά.

 

Πηγή: Dot Esports

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε