Τα καλύτερα VR παιχνίδια των Oculus Rift, HTC Vive και PS VR

Η τεχνολογία μας έχει προχωρήσει αρκετά και αυτό μπορούμε να το δούμε στο γεγονός ότι την τεχνολογία Virtual Reality μπορούμε πλέον να την έχουμε σπίτι μας. Τώρα θα σας παρουσιάσουμε κάποια από τα καλύτερα VR games που έχουν βγει ως τώρα !

Keep Talking and Nobody Explodes

Είσαι έτοιμος να αφοπλίσεις μια βόμβα εσύ και ο φίλος σου ; Αν ναι. πλέον μπορείς να παίξεις το συγκεκριμένο παιχνίδι και στο HTC Vive, PS VR ή στο Oculus Rift ! Αν δεν έχεις VR εξοπλισμό, μπορείς να το δοκιμάσεις κανονικά στο PC σου.

 

Job Simulator

Ένα πολύ ξεκαρδιστικό simulator για να παίξετε εσείς αλλά και οι φίλοι σας απλά δουλεύοντας ! Το Job Simulator είναι playable σε HTC Vive, Oculus Rift και PS VR !

 

Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator

Σ’αρέσει να οδηγάς νταλίκες και να κάνεις ταξίδια στην Ευρώπη και την Αμερική; Τότε αυτό το VR game είναι το κατάλληλο για εσένα ! To Euro Truck Simulator 2 και το American Truck Simulator μπορείς να τα βρεις σε Oculus Rift και HTC Vive.

 

Alien: Isolation

Και ποιος δεν είχε τρομάξει με το αριστούργημα της Sega; Πλέον μπορείς να ζήσεις τον εφιάλτη του Alien και σε VR και ειδικά εάν είσαι fan της σειράς ταινιών Alien, είναι ότι πρέπει για εσένα! To Alien: Isolation είναι playable σε Oculus Rift και HTC Vive.

 

RESIDENT EVIL 7 VR KITCHEN 

Έχεις μπει στην κουζίνα του συναρπαστικού Resident Evil 7; Πρόσεχε γιατί κάθε βήμα σου, μπορεί να ναι και το τελευταίο! Φυσικά και το κανονικό game (το Kitchen είναι Demo) μπορείς να το παίξεις κανονικά σε VR. To Resident Evil 7 είναι διαθέσιμο για το PS VR ως αποκλειστικό VR παιχνίδι τον πρώτο χρόνο!

 

ΠΗΓΗ:Pcgamer.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε