Τα αστέρια του WWE θα αναμετρηθούν σε ένα επικό ματς LoL

Είναι κάποια crossovers, τα οποία φαντάζουν αδύνατο να γίνουν. Κι όμως, WWE και Riot Games διασταυρώνουν τους δρόμους τους, σε ένα …matchup που αναμένεται κάτι παραπάνω από επικό!

Πρόκειται για εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στο WWE και η αλήθεια είναι πως ξάφνιασε άπαντες. Τόσο πρόσωπα στο χώρο του wrestling, όσο και σε αυτόν του gaming, δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη. Ας ξεδιαλύνουμε τα πράγματα, καθώς και να σας βάλουμε λίγο στον κόσμο της επαγγελματικής πάλης. Το WWE θεωρείται το κορυφαίο brand επαγγελματικής πάλης, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Διατηρεί δύο βασικά brands, το RAW(από το 1993) και το Smackdown(από το 1999), καθώς και ένα αναπτυξιακό, το NXT.

Για παραπάνω από μισό αιώνα, η εταιρεία εξελίσσεται, καθώς φροντίζει να διατηρεί μια φρέσκια εικόνα. Ακολουθώντας τις εξελίξεις της κοινωνίας, εντάσσοντάς τις(ενίοτε) και στις ιστορίες εντός ρινγκ, ακόμη κι αν βγαίνουν εκτός του χώρου. Βλέπετε, τα αρχικά της εταιρείας, World Wrestling Entertainment(=διασκέδαση), έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις ιθύνοντές της. Εξ’ου και αυτή η τολμηρή στάση, για το …κυνήγι της διασκέδασης και το συνδυασμό αυτής με το έτερο στοιχείο, την πάλη. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που έχουμε δει πρόσωπα της showbiz, της μουσικής, της πολιτικής, του αθλητισμού και άλλων χώρων να εισβάλλουν!

Έτσι φτάνουμε και στην τελευταία αυτή εξέλιξη. WWE και Riot Games διοργανώνουν ένα ξεχωριστό event, καθώς πρόσωπα των δύο χώρων θα αναμετρηθούν! Όχι σε κάποιο ρινγκ, αλλά στο …Summoner’s Rift! Οι δύο ομάδες που θα δούμε, θα είναι οι Team WWE και Team NXT. Όπως καταλαβαίνετε, η μία ομάδα θα εκπροσωπείται από αστέρες των δύο βασικών brands, ενώ η έταιρη ομάδα, θα έχει ανερχόμενα αστέρια. Ποιοι θα είναι όμως οι πρωταγωνιστές;

Για την ομάδα του WWE θα δούμε τους: Seth Rollins, Cesaro, Tyler Breeze, Ruby Riot. Από την άλλη, η ομάδα του ΝΧΤ απαρτίζεται από τους: Shayna Baszler, Dakota Kai, Johnny Gargano, Adam Cole. Γίνεται όμως 8v8; Προφανώς και όχι! Σε συνέχεια των εκπλήξεων, δύο αστέρες του LoL θα μετάσχουν στο πλάι των παλαιστών! Συγκεκριμένα, ο Tyler «Tyler1» Steinkamp θα εισαχθεί στην Team NXT, ενώ την Team WWE θα ενισχύσει ο Michael «imaqtie» Santana! Ο αγώνας θα μεταδωθεί από το κανάλι του Xavier Woods, ή Austin Creed, όπως είναι γνωστός στο Youtube. Ο παλαιστής, γνωστός για την αγάπη του με το gaming, είναι Youtuber, με θέμα(τί άλλο) το gaming. Μάλιστα, το κανάλι του κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Guiness ως το διασημότερο celebrity gaming κανάλι, καθώς αριθμεί πάνω από 1,6 εκατομμύριο subscribers!

Όσοι είστε λάτρεις και των δύο κόσμων, είμαστε σίγουροι πως θα λατρέψετε το μοναδικό αυτό event!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio