Τίτλοι τέλους για το LGC

Αρκετό καιρό παίχτες και οργανισμοί βρίσκονταν Stand-By προκειμένου, να μάθουν πότε θα ξεκινήσει το LGC aka το Ελληνικό League που έδινε slot σε ελληνική ομάδα στο EU Masters.

Από την πλευρά των υπευθύνων είχαμε σιγή ασυρμάτου.. Όλα αυτά μέχρι εχτές το βράδυ. Σύμφωνα με ανακοίνωση στην σελίδα του Facebook της διοργάνωσης, έπειτα από 4 seasons ήρθε το τέλος του LGC.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Το League of Legends Greek Championship έπειτα από 4 επιτυχημένες season, αμέτρητες στιγμές και…

Publiée par League of Legends Greek Championship sur Jeudi 7 février 2019

 

Πολλά μπορεί να πει κανείς ότι δεν πήγαν καλά και πολλά μπορεί να πει κανείς ότι πήγαν πολύ καλά.

Στα θετικά:

  • Στην τελευταία season η διοργάνωση κατάφερε να δώσει στην νικήτρια ομάδα slot στο EU Masters.
  • Είδαμε νέα ταλέντα να εμφανίζονται και να κλέβουν τις εντυπώσεις, όσον αφορά το παικτικό κομμάτι
  • Νέες ομάδες έκαναν την εμφάνιση τους
  • Είδαμε πολύ ωραία plays από τους παίχτες, τα οποία προσέφεραν και στον πιο αναίσθητο ρίγη συγκίνησης
  • Είδαμε την Izabella «Absinthium X» Kefala, να αναλαμβάνει τα χρέη της host με επιτυχία,σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τολμώ να πω πως θα ήθελα να την δω να κάνει το επόμενο βήμα στο εξωτερικό, καθώς είναι από τα λίγα άτομα που φέρονται ως επαγγελματίες και είναι.
  • Παρά τα τεχνικά θέματα που υπήρξαν κατά καιρούς, το LGC ήταν η πρώτη προσπάθεια που έγινε σε studio με την μορφή να πλησιάζει σε αντίστοιχες κινήσεις του εξωτερικού και δεν ήταν χύμα.

Στα αρνητικά:

  • Τα Twitch stats όσο περνούσε ο καιρός έπαιρναν την κατιούσα, παρ’όλες τις προσπάθειες που έκανε προς την αντίθετη κατεύθυνση η διοργάνωση.
  • Αρκετές φορές δημιουργήθηκε σούσουρο σχετικά με «τράμπες» που γινόντουσαν ανάμεσα σε παίκτες και ομάδες. Είχε ακουστεί πως υπήρχαν παίχτες που έπαιζαν σε δύο ομάδες με διαφορετικά account. Τίποτα δεν έγινε επίσημα γνωστό, ωστόσο αυτές οι φήμες δημιουργούσαν μεγάλες συζητήσεις στα communities και στο Twitch Chat της διοργάνωσης.
  • Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε να γίνεται επίθεση σε ομάδα από χούλιγκανς. Ποιος θα ξεχάσει, την διακοπή του παιχνιδιού της ομάδας PAO esports, όταν έπαιζε στην Λάρισα από φανατικούς άλλης ομάδας. Σε αυτό δεν έφταιξε η διοργάνωση, αλλά ο εγκέφαλος των τύπων που επιτέθηκαν, παρόλαυτά την δεδομένη χρονική στιγμή, η μπάλα πήρε και την διοργάνωση και δημιουργήθηκαν συζητήσεις.

Loipon gia na eimai full antikeimenikos mias kai tha exoun dimiourgi8ei polles apories peri tou thematos mias kai den…

Publiée par OwNeR sur Dimanche 19 mars 2017

  • Είχαμε συνεχείς αλλαγές σε rosters με αποτέλεσμα, να μην υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση της εκάστοτε ομάδας. Ελάχιστες ήταν οι ομάδες που ξεκινούσαν και τέλειωναν στο LGC, με το ίδιο roster.

Τι θα γίνει με τις Ελληνικές Συμμετοχές

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Riot Games, το ελληνικό League, θα γίνει μέρος του EBL κι έτσι οι Έλληνες και οι Κύπριοι που θέλουν να λάβουν μέρος και να προσπαθήσουν για το EU Masters, θα πρέπει να παίξουν εκεί. 

Τα σχόλια δικά σας.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio