Τίτλοι τέλους για τους Copenhagen Wolves

Κι επίσημα πλέον οι Copenhagen Wolves ρίχνουν την αυλαία. Ο οργανισμός που τα τελευταία χρόνια είχε γίνει γνωστός από τις ομάδες που διατηρούσε στο League of Legends, στο Counter Strike και στο Hearthstone, δε θα συνεχίσει άλλο.

Όπως δήλωσε ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες του οργανισμού Jakob Lund Kristensen, ο κύριος λόγος είναι ότι τόσο αυτός όσο κι ο συνεργάτης του, έχουν ευθύνες και υποχρεώσεις σε άλλους οργανισμούς κι έτσι τους είναι αδύνατον να συνεχίσουν να ασχολούνται με τους Copenhagen Wolves.

 

Όπως αναφέρει στην δήλωση που μπορείτε να την δείτε στο επίσημο site των Wolves, ο Kristensen ασχολείται ήδη με τον οργανισμό Astralis, ενώ ο συνεργάτης του Diglife με τους   Ninjas in Pyjamas. 

Η ομάδα του Hearthstone που μέλος της ήταν κι ο Firebat, είχε ήδη αποχωρήσει από τον οργανισμό, ενώ η ομάδα του League of Legends μετά από σειρά επιτυχιών, έπιασε πάτο και έχασε και το Summer Promotion από τους Giants.

Από την άλλη η ομάδα του CS – Lukas “gla1ve” Rossander, Danni “smF” Dyg, Marco “Snappi” Pfeiffer, Valdemar “valde” Bjørn Vangså και Nicolai “glace” Jensen, έχει σκοπό να συνεχίσει τις δραστηριότητες της ψάχνοντας πλέον νέο σπίτι.

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr