Τίτλοι τέλους για την NRG eSports?

Φαίνεται πως οι στόχοι που είχαν οι NRG δεν πραγματοποιήθηκαν κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να έρθει το χάος στην ομάδα του NA LCS.

Χτες και προχθές ήταν μέρες ανακοινώσεων για τρεις από τους παίχτες της ομάδας. Ο λόγος για τους lan “KiWiKiD” Nguyen, Lee “GBM” Chang-seok και Lucas “Santorin” Larssen, οι οποίοι μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter, δήλωσαν free agent.

https://twitter.com/KiWiKiDLoL/status/763811126526173184

Οι παίχτες έφυγαν από την ομάδα μιας και τα αποτελέσματα της δεν ήταν τα αναμενώμενα. Κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου του NA LCS, τέλειωσαν στην ένατη θέση με τελικό score 4-14.

Πριν λίγες ώρες όμως, ανακοινώθηκε και το τέλος της συνεργασίας με τους υπολοιπόμενους παίχτες Diego “Quas” Ruiz και Oh “Ohq” Gyu-min. Πηγές κοντά στους παίχτες, ανέφερε στο site ThescoreEsports πώς στα συμβόλαια των παιχτών, υπήρχε ρήτρα σύμφωνα με την οποία, εάν η ομάδα υποβιβαζόταν στο επίπεδο των Challenger Series, θα τερματίζονταν τα συμβόλαια τους αυτόματα. Να σημειωθεί πως στο Promotion Tournament, οι NRG έχασαν από την Echo Fox με 3-0 κι έτσι δεν κατάφεραν να περάσουν στο LCS. Γεγονός είναι, ότι μετά τα αποτελέσματα αυτά και την διάλυση του roster της ομάδας, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τους υπεύθυνους των NRG να θέτουν προς πώληση το spot τους στα Challenger Series. Αυτό που περιμένουμε, είναι κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον οργανισμό, κάτι που θα δούμε λογικά σύντομα.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr