Σύντομα διαθέσιμα και παιχνίδια του PS4 στο PC μέσω του Playstation Now

author image από Katri | News | 0 Comments | 14 Μαρ 2017

Μεγάλα νέα για το Playstation Now, ανακοίνωσε η Sony μέσω του blog της. Για όσους δεν το έχουν δει ακόμα, το Playstation Now είναι μια συνδρομητική υπηρεσία μέσω της οποίας μπορείς να παίξεις πάνω από 400 παιχνίδια του Playstation 3 στις υπόλοιπες κονσόλες της Sony αλλά και στο PC. Η συγκεκριμένη υπηρεσία κοστίζει 20$ μηνιαία και περιλαμβάνει κάθε λογής τίτλους, από indie μέχρι και μεγάλα ΑΑA ονόματα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτή τη στιγμή το Playstation Now δεν είναι διαθέσιμο για τη χώρα μας όπως και για πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης.

 

Playstation now

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις επόμενες βδομάδες θα ξεκινήσει private testing για παιχνίδια του Playstation 4 στο Playstation Now κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια του PS4 που ήθελες χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις την κονσόλα. Το Playstation Now είναι κατά κύριο λόγο streaming υπηρεσία, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κανένα απ’ τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα. Αντιθέτως διαλέγεις το παιχνίδι που θέλεις να παίξεις και το streamάρεις απευθείας από το cloud της Sony. Το cloud saving επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις το ίδιο save σε όλες τις κονσόλες αλλά και το PC σου, συνεχίζοντας το gaming σε όποια από αυτές θες.

 

 

Αν παρ’ όλα αυτά κατοικείς Αγγλία, Ολλανδία ή Βέλγιο στις οποίες η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, για καινούργιους χρήστες το Playstation Now αυτή τη στιγμή έχει ένα 7 Day free Trial το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις για να δεις αν είναι αυτό που θέλεις.

Μπορείς να δεις τη λίστα με τα διαθέσιμα παιχνίδια του Playstation Now εδώ.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio