Συνεχίζει με τις εκπλήξεις η Epic Games καθώς ανακοινώνει το prize pool

Σύμφωνα με post που ανέβηκε στο επίσημο site της Epic Games, κάτι πολύ μεγάλο ετοιμάζεται. Το Epic Games Fortnite Team ανακοίνωσε, ότι το συνολικό prize pool των Fortnite eSports Tournaments θα είναι περίπου 100.000.000 €.

Όχι, δεν είναι ορθογραφικό λάθος. Το χρηματικό ποσό είναι πολύ μεγάλο και σίγουρα θα τραβήξει αρκετές ομάδες για να το διεκδικήσουν. Το post ανέφερε χαρακτηρηστικά “Όσο μεγάλωνε το community του Fortnite, είδαμε να αυξάνεται και το ενδιαφέρων για διάφορα τουρνουά”. “Παίρνουμε στα σοβαρά την Competitive σκηνή του Fortnite, αλλά η προσέγγισή μας θα είναι διαφορετική – σχεδιάζουμε να είμαστε πιο περιεκτικοί και επικεντρωμένοι στη διασκέδαση”. Αν και το ποσό φαίνεται τεράστιο, δεν έχουμε ακόμα γνώση, πόσα διαφορετικά τουρνουά θα διεξαχθούν και ποιές σε περιοχές. Σίγουρα όμως είναι κάτι που θα τραβήξει την προσοχή όλων μας.

Η Epic Games μας παρότρυνε να μείνουμε σε εγρήγορση τις επόμενες εβδομάδες, καθώς θα έχουμε νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τα τουρνουά.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.