Συνεργασία Intrepid Fox Gaming με την Puma

Η Intrepid Fox Gaming, γίνεται ο πρώτος ελληνικός esports οργανισμός που κλείνει συνεργασία με την Puma.

Η Puma στον Παγκόσμιο χάρτη κάνει στοχευμένες κινήσεις, όσον αφορά τον χώρο των esports. Η Puma, μέχρις στιγμής σε Παγκόσμιο επίπεδο έχει συνάψει συνεργασίες με την  Gen.G και την Cloud9.

Στην Ευρώπη, η Intrepid Fox Gaming, αποτελεί τον πρώτο esports οργανισμό με τον οποίο συνεργάζεται η εταιρεία. 

 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου ανακοίνωσης της συνεργασίας:

“Η PUMA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την INTREPID FOX  για την σεζόν 2020-2021.

Πρόκειται για μία συνεργασία που σηματοδοτεί την ‘’εισβολή’’ στο μαγικό και συναρπαστικό κόσμο των esports, στα πλαίσια της  κουλτούρας του gaming.

Η PUMA αποτελεί μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρείες σχεδιασμού, ανάπτυξης, πώλησης και εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Για περισσότερα από 70 χρόνια, έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη δημιουργία τεχνολογικά άρτιων αθλητικών προϊόντων για μία ευρεία γκάμα αθλημάτων όπως στίβος, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, motorsport κ.α. Σε επίπεδο αθλητισμού συνεργάζεται με κορυφαίους αθλητές όπως είναι ο Neymar, Antoine Griezmann,Sergio Aguero, Romelu Lukaku ενώ χορηγεί επίσης μεγάλο αριθμό σημαντικών εθνικών ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και πολλά ευρωπαϊκά clubs.

Επίσης πρόκειται για ένα brand όπου ξεκινά από τον αθλητισμό και καταλήγει στη μόδα. Στον τομέα της μόδας ξεχωρίζουν οι συνεργασίες της με αναγνωρισμένους οίκους όπως οι Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro και Sergio Rossi.

Η INTREPID FOX είναι ένας επαγγελματικός οργανισμός esports που δραστηριοποιείται από το 2018 και επικεντρώνεται κυρίως στα League of Legends, Hearthstone , Apex Legends, Clash Royale και σε άλλες μορφές αναψυχής. Αποτελείται από 3 επαγγελματικές ομάδες esports και, έχοντας συμμετάσχει σε μεγάλα διεθνή τουρνουά, έχει συνεχώς ως στόχο να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται.

Η έναρξη συνεργασία μας με την INTREPID FOX μας συναρπάζει και μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς πρόκειται για έναν εξελισσόμενο και ανερχόμενο χώρο, αυτών του gaming και των esports. Η PUMA εδώ και χρόνια στηρίζει τον e-αθλητισμό έχοντας συνεργασία με κορυφαίες ομάδες του παγκόσμιου gaming όπως η Cloud9 και η Gen.G δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τις πρωτοποριακές και καινοτόμες βλέψεις της. Επίσης, θα στηρίξει την ελληνική ομάδα τόσο σε εγχώρια όσο και σε διεθνή τουρνουά, και με την συγκεκριμένη συνεργασία PUMA X INTREPID FOX δεν ξεχνάει να μας υπενθυμίζει ότι τα esports είναι ένα περιβάλλον όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν, «χωρίς να περιορίζονται από τα φυσικά χαρακτηριστικά ή το φύλο όπως συμβαίνει στα παραδοσιακά σπορ».”

 

Ακολουθήστε την Intrepid Fox Gaming για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα:

Facebook: https://www.facebook.com/intrepidfoxgg

Twitter: https://twitter.com/intrepidfoxgg

Instagram: https://www.instagram.com/intrepidfoxgg/

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε