Συνεργασία-έκπληξη μεταξύ TSM, Warner Bros. και Samuel Jackson!

Μια πολύ ευχάριστη συνεργασία προκύπτει για τις ανάγκες της νέας ταινίας της Warner Bros.

Ο Samuel Jackson αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς του Hollywood. Διαθέτει «βαρύ» βιογραφικό, πολλές δεκαετίες προϋπηρεσίας και βασικούς ρόλους σε ταινίες-σταθμούς του κινηματογράφου. Πώς γίνεται όμως να συζητάμε για συνύπαρξη μαζί με τον Ali «Myth» Kabbani και τι ρόλο θα έχει ο γνωστός streamer;

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η Warner Bros. Pictures έχει αναλάβει την παραγωγή του sequel της ταινίας Shaft. Το πρώτο film κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας των 70ς, ενώ παραπάνω από μια 20ετία βγήκε το remake. Πρωταγωνιστής ο αγαπημένος μας Jackson, όπως και συνεχίζει αισίως! Η νέα ταινία διαθέτει μια σκηνή στην οποία βλέπουμε τον πρωταγωνιστή John Shaft, να παίζει παρέα με τον Myth ένα παιχνίδι. Παιχνίδι το οποίο πιθανότατα πρόκειται για (πιο άλλο) το Fortnite.

Πώς προέκυψε όμως η κουβέντα μέχρι να καταλήξουμε στην πράξη; Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Brad Sive, διευθύνων αξιωματικός των εσόδων των Team SoloMid, η προσέγγιση ξεκίνησε από τους παραγωγούς:

«Τόσο η παραγωγός ομάδα της E3 Live, όσο και η Warner Bros., μας πλησίασαν και πρότειναν την παρουσία του Myth στην ταινία μαζί με τον Jackson. Είναι μια τεράστια αλλαγή η οποία κρατάει, έξι μήνες, ένα έτος; Το να βλέπεις τόσα studios να ζητούν και να θεωρούν παρουσίες σαν και του Myth ως τεράστια ευκαιρία, κάτι λέει! Έχουμε τη δυνατότητα ώστε να αποδώσουμε σε περιεχόμενο».

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε