Στο στόχαστρο της Riot το παράνομο στοίχημα

Η Riot Games, εντείνει τις έρευνες για το παράνομο στοίχημα στο League of Legends.

Πριν λίγους μήνες η Riot Games, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την SportsData, προκειμένου να αποκτήσει καλύτερη εικόνα όσον αφορά το παράνομο στοίχημα, μια μάστιγα η οποία τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως ταλανίζει το League of Legends.

Η SportsData, έχει αναλάβει να παρακολουθεί τα Πρωταθλήματα της εταιρείας, είτε αυτό αφορά τα major leagues είτε τα National Leagues (ERL). Η εταιρεία, συγκεντρώνει στοιχεία που της παρέχονται από νόμιμες εταιρείες στοιχήματος, ταυτόχρονα όμως παρακολουθεί και την εξέλιξη των παράνομων στοιχημάτων, καθώς αυτά πλήττουν σε μεγάλο βαθμό την εκάστοτε τοπική και μη αγορά.

Η συμφωνία μεταξύ των εταιρειών, τέθηκε σε ισχύ άμεσα έπειτα από το σκάνδαλο που προέκυψε το καλοκαίρι στο LPL, όταν παίκτης της LGD “πέταξε” παιχνίδια, καθώς το είχε συμφωνήσει. Αυτό οδήγησε σε 18 μήνες ban του παίκτη, του μάνατζερ και ενός εκ των προπονητών της Ακαδημίας του οργανισμού.

Πριν λίγες ημέρες άρχισαν να ενισχύονται οι φήμες που θέλουν την εταιρεία να δίνει μεγαλύτερη βάση στις έρευνες που γίνονται στα National Leagues, καθώς η Riot αφενός θέλει να σιγουρέψει την ποιότητα του εκάστοτε Πρωταθλήματος, αφετέρου θέλει να κόψει το πρόβλημα από την ρίζα, καθώς στα άμεσα πλάνα της, είναι η ενίσχυση του κύρους και της αγοράς των τοπικών πρωταθλημάτων.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε