Στους ημιτελικούς του Boston Major οι Ad Finem

Φαίνεται πως όταν ζητούσαν από την μαμά να τους στείλει παστίτσιο, το εννοούσαν οι Ad Finem μιας και τα ξημερώματα, έστειλαν σπίτι τους την Κινέζικη ομάδα LGD Forever Young.

 

 

top 4 ad finem boston major

 

Στο πρώτο παιχνίδι, τα λιοντάρια έκαναν δυναμική αρχή και ήταν καλά διαβασμένα για τα picks του xiao8’s. Από την άλλη οι LGD προσπάθησαν να farm-άρουν και να κρατήσουν όσο γινόταν το παιχνίδι στα ίσα, μέχρι να είναι έτοιμοι. Όμως ο Madara με το Morphling pick, είχε άλλα σχέδια. Πρεσσάροντας μαζί με την ομάδα του, έκανε ότι ήταν απαραίτητο προκειμένου να πάρουν την πρώτη νίκη σε αυτό το Bo3.

 

Στο δεύτερο παιχνίδι, οι Κινέζοι μπόρεσαν να κάνουν το 1-1. Φρόντισαν να διώξουν ένα σημαντικό pick των AF, που δεν ήταν άλλο από το Alchemist pick. Οι AF δεν μπόρεσαν να παίξουν όπως ήθελαν και έτσι έχασαν.

 

Όμως η δίψα τους ή μάλλον καλύτερα η λύσσα για την νίκη, δεν τους επέτρεψαν να το βάλουν κάτω. Στο τελευταίο παιχνίδι, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Όσο και να προσπάθησαν οι LGD να κάμψουν την επιθετικότητα των AF, δεν τα κατάφεραν. Το παιχνίδι πολλές φορές ήταν αμφίρροπο, στο τέλος όμως, αυτό που μέτρησε ήταν η αποφασιστικότητα των Ελλήνων, που μετά από 41′ έκαναν το 2-1 κι έτσι είναι στις 4 καλύτερες ομάδες.

 

Με την Κίνα εκτός, οι προσδοκίες όλων έχουν ανέβει. Το όνομα των Ad Finem, έχει ήδη ακουστεί παντού και η ομάδα, έχει κάνει την έκπληξη. Όλοι μας είμαστε δίπλα τους και περιμένουμε πώς και πώς να δούμε κι απόψε μία εκπληκτική εμφάνιση. Απόψε θα διεξαχθούν, οι ημιτελικοί και ο Μεγάλος Τελικός. Τα brackets μπορείτε να τα δείτε στην εικόνα που ακολουθεί

screenshot_3

 

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr