Στον πάγκο βάζει τον Deficio η Riot

 

 

 

Στο EU LCS της Πέμπτης, κάποιοι προσέξατε την απουσία του γνωστού σχολιαστή Martin “Deficio” Lynge. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Riot Games,ο παρουσιαστής πάει “πάγκο” κι ο λόγος είναι η έλλειψη ενημέρωσης από τον Deficio, όσον αφορά τις συζητήσεις που έκανε με τους Copenhagen Wolves σχετικά με μια θέση εργασίας που του προσέφεραν.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από ισχυρισμούς ότι ο σχολιαστής, είχε συζητήσει την στρατηγική των SK με τον head coach των CW, Karl “Dentist” Krey πριν το παιχνίδι SK vs CW. Ο Krey μάλιστα, είχε αναφέρει στους παίχτες του ότι ο Deficio του είχε δώσει πληροφορίες, κάτι που δεν αποδείχτηκε στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε και θεωρήθηκε ως δεδομένο την συγκεκριμένη στιγμή, ότι τα λόγια του αυτά είχαν ως στόχο να δείξει την υπευθυνότητα του ως προς την ομάδα του.

Όμως, η έρευνα αποκάλυψε ότι οι Wolves, είχαν προσφέρει στον Deficio διοικητική θέση μετά το τέλος του 2015 και μάλιστα οι συζητήσεις ήταν ήδη στην έκτη εβδομάδα. Κάτι που ο σχολιαστής παρέλειψε να αναφέρει στην Riot ως όφειλε.

Όπως έχει ειπωθεί στην ανακοίνωση της Riot, “δεν είναι ασυνήθιστο,οι Rioters να δέχονται προτάσεις εργασίας από τους οργανισμούς του LCS,είναι όμως σημαντικό όταν γίνεται κάτι τέτοιο να υπάρχει άμεση ενημέρωση,προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και να μην υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων.Στην περίπτωση αυτή, πιστεύουμε ότι ο Martin έδειξε κακή κρίση και αυτό οδήγησε σε σύγκρουση συμφερόντων. Στην έρευνα αυτή προέκυψαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, ο Deficio είχε αρχίσει να μιλάει με αρκετούς active LCS παίχτες -είτε με συμβόλαιο,είτε free agent- όσον αφορά το μέλλον τους και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στους Copenhagen Wolves. Όπως ήταν δεδομένο,η κίνηση αυτή επηρρέασε την ανταγωνιστικότητα.”

Επίσης,το γεγονός ότι ο Deficio ήταν πρώην παίχτης και νυν παρουσιαστής-εκπρόσωπος της LCS EE αυτόματα θέτει θέμα εμπιστοσύνης.

Οι συνέπειες για τον Deficio είναι η αναστολή των καθηκόντων του ως το τέλος της τέταρτης εβδομάδας του τρέχοντος EU LCS και δεν θα καλύψει αγώνες των CW επ’αόριστον. Επίσης του απαγορεύεται να εισχωρήσει στην οποιαδήποτε ομάδα LCS ως το 2016 και αυτό προκύπτει από το συμβόλαιο που υπογράφουν όλοι οι Rioters.

Στόχος της εταιρείας δεν είναι να απαγορεύσει ή να εμποδίσει ευκαιρίες για τους Rioters, αλλά να υπάρχει μια ουδετερότητα και αντικειμενικότητα.

Μπορείτε να δείτε και την ανακοίνωση του Deficio στο facebook του,όπου εκεί αναφέρει την κακή κρίση όσον αφορά τις κινήσεις του.

https://www.facebook.com/LoLDeficio/posts/468601626637245

 

Όσον αφορά τον Krey, μπήκε στον “πάγκο” ως την τέταρτη εβδομάδα του LCS για παρεμπόδιση στην έρευνα και συνενοχή στην μετάδοση στρατηγικών από την SK στην ομάδα του.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr