Στη World League του Call of Duty το έπαθλο θα είναι έξι εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν του Black Ops 4

Η World League του Call of Duty θα έχει για έπαθλο τα έξι εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν του 2019, όπως ανακοινώθηκε από την Activision σήμερα, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές που θα έρθουν μαζί με την κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops 4.

Στη σεζόν του Black Ops 4 η World League θα αλλάξει και από 4v4, που ήταν, θα γίνει 5v5. Η δημιουργός του παιχνιδιού Treyarc θα αλλάξει το προηγούμενο θέμα από άποψη ιστορίας που είχε το περσινό Call of Duty: WWII, της Sledgehammer Games. Η σεζόν του WWII είχε ως έπαθλο τα 4.2 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με το CWL που θα ξεκινήσει 7 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Σε αυτό το διαγωνισμό οι παίκτες θα διεκδικήσουν ένα μέρος του χρηματικού επάθλου αλλά και μία θέση στη CWL Pro League. Οι πρώτες τέσσερις ομάδες του Las Vegas θα είναι ήδη στην Pro League. Αυτό σημαίνει ότι μόνο οι συνολικά 16 ομάδες της CWL θα διαγωνίζονται μεταξύ τους κάθε εβδομάδα. Οι επόμενες 28 ομάδες θα αναμετρηθούν για τις υπόλοιπες 12 θέσεις της CWL Pro League τον Ιανουάριο του 2019.

Όταν ξεκινήσει η Pro League τον Φεβρουάριο του 2019, η σεζόν δε θα χωριστεί στα δύο όπως γινόταν μέχρι τώρα. Θα είναι μία ολόκληρη σεζόν όπου θα αναδείξει ένα νικητή. Ακόμη, οι ομάδες από τη νέα σεζόν δε θα είναι από μια συγκεκριμένη περιοχή όπως γινόταν πριν. Στη CWL Pro League θα γίνουν και αλλαγές στις ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Επίσης, τα CWL Pro League Playoffs πλέον θα λέγονται CWL Finals και θα είναι ένα ξεχωριστό γεγονός όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα τουρνουά του CWL . Τα CWL Finals θα διεξαχθούν πριν από το Call of Duty World League Championship το οποίο θα αναδείξει τον ένα και μοναδικό νικητή της σεζόν του Black Ops 4.

Επιπλέον, θα γίνουν και αγώνες και τουρνουά για αρχάριους στα πλαίσια του CWL LAN το 2019. Πλέον θα λέγονται CWL National Qualifier και σε αυτά θα μπορούν να λάβουν μέρος μη-επαγγελματίες παίκτες. Η Activision δεν αποκάλυψε αν σχεδιάζει κάποιο τουρνουά και για το Blackout battle royale mode του παιχνιδιού.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε