Στην φυλακή, pro player που έδειρε on stream την κοπέλα του

Καθημερινά ακούμε για σκηνικά που έχουν να κάνουν με ξυλοδαρμό ή ενδοοικογενειακή βία. Τι γίνεται όμως, όταν αυτό το παρακολουθεί Live ο κόσμος;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κινέζος Pro Player Li “Vasilii” Wei Jun , βρίσκεται αυτή την στιγμή πίσω από τα σίδερα της φυλακής, μιας και πριν λίγες ώρες έδειρε on stream την κοπέλα του, επειδή πολύ απλά τον συμβούλεψε κάτι που θα το έλεγε ο καθένας.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.

Εχτές, ο Vasilii έκανε stream League of Legends. Τα πράγματα σε ένα από τα παιχνίδια του, δεν πήγαν καλά και έχασε. Οκ θα πείτε που είναι το κακό; Η κοπέλα του πρόσεξε, ότι άρχισε να θυμώνει και να βρίζει και τότε του είπε το εξής: “Μην θυμώνεις, όταν κάνεις stream. Μπορείς απλά αυτούς που σε ενοχλούν στο παιχνίδι να τους mute-άρεις. Το παλικάρι, έχασε τα λογικά του εκείνη την στιγμή (αν τα είχε) και αφού διάλυσε τα πάντα στο γραφείο του, όρμηξε στην κοπέλα του και την έσπασε στο ξύλο, ενώ την απείλησε πως θα την σκοτώσει.

*Πριν πατήσετε το Play, χαμηλώστε την ένταση των ηχείων σας.

Η κοπέλα και κάποιοι θεατές, μπόρεσαν και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία λίγη ώρα αργότερα, μπήκε στο σπίτι του (συνέχιζε να έχει ανοιχτό το stream) και να τον συλλάβει. Το θέμα δεν τελειώνει όμως εκεί.

Ο Vasilii, ήταν στον οργανισμό Newbee. Το καλοκαίρι η ομάδα τον έστειλε στον “πάγκο” μιας και ο παίχτης δήλωνε πως η παρουσία του στα παιχνίδια ήταν κακή, επειδή έκανε clubbing και το είχε ρίξει έξω με διάφορες αιθέριες υπάρξεις, ενώ η ομάδα είχε θέσει σοβαρούς στόχους μιας και αγωνίζεται στο LPL.

Όταν εχτές το βράδυ έγιναν γνωστά τα γεγονότα, η ομάδα έσπασε αυτόματα το συμβόλαιο κι έτσι ο κύριος Vasilii σε χρόνο dt, κατέστρεψε ότι έφτιαξε.

“Κρίμας”..

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr