Στην «επίθεση» ο Ninja μετά το ban του Dr. Disrespect

Δεν την λες και… συναδελφική αλληλεγγύη, την στάση του Ninja ως προς το ban που δέχθηκε ο Dr Disrespect.

Κατά τη διάρκεια της E3 που διεξήχθη στο Los Angeles, ο Dr Disrespect τράβηξε λίγο παραπάνω το σχοινί. Ο διάσημος streamer ξεκίνησε ένα stream μέσα στην έκθεση, αλλά έκανε τα δικά του. Διατάζοντας το camera crew να παραμένει συνεχώς δίπλα του, έκρινε πως θα ήταν έξυπνο να πάει σε όλους τους χώρους, ακόμη και στις δημόσιες τουαλέτες.

Αφού τελείωσε το stream, το ίδιο το Twitch προέβη στην «εξαφάνιση» του καναλιού του από την πλατφόρμα! Τουλάχιστον, μέχρι την παρούσα στιγμή, είναι άγνωστο το πότε και αν θα επανέλθει. Εδώ είναι που έρχεται στο «παιχνίδι» ο Ninja! Ο έτερος streamer του Twitch, εκμεταλλεύθηκε το όλο γεγονός ώστε να πειράξει τον Disrespect. Πρώτη-πρώτη του κίνηση, ήταν να δημοσιεύσει ένα ειρωνικό ποστ με τον εαυτό του σε μια τουαλέτα, σαν πικάρισμα στον Dr.

To πείραγμα όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς την εμφάνισή τους έκαναν και άλλοι streamers. Για του λόγου το αληθές, ο Τfue. Πρωτίστως παρουσίασε το δικό cosplay ως Dr Disrespect, με τον όνομα… «Mr Respectful»! Ο Ninja απάντησε, καθώς δημοσίευσε φωτογραφία του… θύματος, με λεζάντα τη φράση: «Ο Mr Respectful ποτέ δε θα γλιστρούσε τόσο σκληρά».

Ήταν η πρώτη φορά που ο Disrespect έλαβε ban στο κανάλι του. Από την άλλη, «μελανό»» μητρώο έχει και ο Ninja, ο οποίος είχε δεχθεί 48ώρο ban. Πίσω στο 2016, όταν και είχε «αρπαχτεί» με θεατή ο οποίος έκανε donation αλλά με ρατσιστικό περιεχόμενο!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε