Στα 250$ η τιμή του Nintendo Switch σύμφωνα με τη Nikkei

author image από Katri | Tech | 0 Comments | 09 Ιαν 2017

Πολλά έχουν ειπωθεί όσον αφορά την κυκλοφορία και την τιμή του Switch, της καινούργιας κονσόλας της Nintendo η οποία συνδυάζει κλασσικό console gaming με handheld στοιχεία.

Πρόσφατα είχε γίνει leak μιας υποτιθέμενης τιμής της κονσόλας στην Ιταλία, σε ένα site στο οποίο ήταν “διαθέσιμο” για preorder. Στο συγκεκριμένο site η τιμή η οποία αναφερόταν ήταν στα €399.98, πράγμα το οποίο δημιούργησε μεγάλες συζητήσεις περί του αν αξίζει μια τέτοιου είδους κονσόλα τόσα λεφτά.

Η Nintendo αναμένεται να διεξάγει ένα event μέσα στις επόμενες μέρες (12-13 Ιανουαρίου) στο οποίο θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το Switch, συμπεριλαμβανομένων και της τιμής του. Μέχρι να δούμε όμως τις ανακοινώσεις έχουν ήδη αρχίσει να “ξεπετάγονται” leaks για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα από έμπιστες πηγές.

Συγκεκριμένα η γιαπωνέζικη εφημερίδα Nikkei ορίζει την τιμή του Nintendo Switch στα 250$ (¥25,000 στην Ιαπωνία), κάτι το οποίο είχε κάνει και στο παρελθόν με άλλες κονσόλες της Nintendo και μάλιστα με επιτυχία. Αν λάβουμε υπόψιν μας τη λίστα με τους publishers τους οποίους θα συνεργαστεί η Nintendo για την κυκλοφορία τίτλων για την κονσόλα της τότε μπορούμε να πούμε ότι τα 250$ είναι μια αρκετά ελκυστική τιμή.

Δεν μένει παρά να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Nintendo μέσα στις επόμενες μέρες.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!