Σταματάει το H1Z1 Pro League λόγω οικονομικών προβλημάτων

Το H1Z1 Pro League (H1PL) θα σταματήσει τις δραστηριότητές του, έχοντας ολοκληρώσει μόνο το μισό της πρώτης σεζόν.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το ESPN, αποστέλλεται επιστολή στις ομάδες που τους ενημερώνουν ότι το πρωτάθλημα δεν θα συνεχίσει το δεύτερο split της πρώτης του σεζόν, ούτε θα ανανεωθεί το πρωτάθλημα για δεύτερη σεζόν. Η επίσημη ιστοσελίδα του H1Z1 Pro League δεν έχει πληροφορίες σχετικά με τον καθυστερημένο διαχωρισμό. Το πιο πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο ειδήσεων φαίνεται να είναι ένα άρθρο που διαφήμιζε τα καλλυντικά της ομάδας προ-πρωταθλήματος από τον Ιούλιο του 13.

Το H1Z1 είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που έφερε το Battle Royale Mode. Ωστόσο, η δημοτικότητά του άρχισε να μειώνεται γρήγορα μετά την άνοδο του PUBG. Το παιχνίδι συνέχισε να χάνει τους παίκτες και τους θεατές του, όταν το Fortnite κατέλαβε την πρώτη θέση στο είδος. Μέχρι τη στιγμή που το H1PL έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο, το H1Z1 αγωνιζόταν για να φτάσει τους 50K συνολικά θεατές σε όλα τα κανάλια του Twitch.

Παρά τις κακές στατιστικές του, οι προγραμματιστές Daybreak Games και ο διοργανωτής του πρωταθλήματος Twin Galaxies δημιούργησαν ένα πρωτάθλημα που φαινόταν πολλά υποσχόμενο. Η σειρά των 15 ομάδων της H1PL περιλάμβανε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των esports όπως το Team SoloMid, τους Echo Fox και τους Cloud9. Τα παιχνίδια μεταδόθηκαν αποκλειστικά στο Facebook ζωντανά από το Ceasars Entertainment Studios στο Λας Βέγκας. Οι χορηγοί περιλάμβαναν την ASUS Republic of Gamers και AKRacing. Για το ντεμπούτο της, η H1PL προσέλκυσε ακόμη και την ηθοποιό Michelle Rodriguez να παραστεί στην εκδήλωση kickoff του πρωταθλήματος ως ειδικός προσκεκλημένος.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.