Σε 11 μόλις λεπτά τελείωσε ένας παίχτης το Prey

Το Prey κυκλοφόρησε επίσημα πριν μερικές ημέρες και οι speedrunners, έπιασαν δουλειά. Αρχικά ο καλύτερος χρόνος ήταν 20 λεπτά έπειτα όμως ο χρόνος μειώθηκε σχεδόν στα μισά από έναν άλλο παίχτη.

Το νέο ρεκόρ για το speedrun του Prey κατέχει ο YouTuber Bjurnie που τερμάτισε το παιχνίδι σε μόλις σε 11 λεπτά,10 λεπτά 52 δευτερόλεπτα για να είμαστε ακριβείς. Φυσικά ο χρόνος αυτός δεν επετεύχθη σύμφωνα με την κανονική ροή του παιχνιδιού αλλά μέσω ενός glitch όπου μπορείτε να περάσετε μέσα από τους τοίχους.

 

 

Μιλώντας για glitch, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που βρέθηκε στο παιχνίδι. Υπάρχει ένα άλλο σφάλμα που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν άπειρο crafting material. Το glitch αυτό θα το βρείτε μπροστά σας αν παίξετε περίπου μία ώρα στο παιχνίδι.

Το Prey είναι ένα first person horror survival παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Arkane Studios και είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One.

 

ΠΗΓΗ: Segmentnext

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.