Πότε θα έρθει το PlayerUnknown’s Battlegrounds στις κονσόλες;

Σύμφωνα με τον developer πίσω PlayerUnknown Battlegounds, εργάζονται σκληρά για τη μεταφορά του παιχνιδιού σε PS4 και Xbox One. Το στούντιο δεν είναι έτοιμο να επιβεβαιώσει την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το παιχνίδι έχει πουλήσει πάνω από $2 εκατομμύρια σε αντίτυπα στην Early Access και έκανε πάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια σε τρεις ημέρες. Είναι ένα κλασικό παιχνίδι PC, αλλά σύντομα θα έρθει σε κονσόλες.

Υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα με το παιχνίδι και πρέπει να τελειοποιηθεί πριν μεταφερθεί στις κονσόλες. Είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες και η ιδέα του παιχνιδιού είναι παρόμοια με αυτή των Hunger Games.

Έχετε παίξει το παιχνίδι; Ποιες είναι οι σκέψεις σας; Πιστεύετε ότι μπορεί να πάει καλά στο PlayStation 4 και το Xbox One;

 

ΠΗΓΗ:Segmentnext

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.